Galerija Mala crna haljina H&M haljina - 4 H&M haljina - 3 +2 H&M haljina - 1

Svako toliko na društvenim mrežama postane viralni neki odjevni komad za kojim svi izgube glavu i koji se rasprodana brzinom munje. Sada imamo jednu takvu haljinu koju svi žele i to s razlogom.

Dolazak ljeta znači i da sve više cura počinje bacati oko na haljinice! U njima je manje vruće, a usput i u tren oka izgledaš sređeno - dvije muhe jednim udarcem. Pitanje koje te može mučiti je kako pronaći haljinu za sebe, točnije onaj model koji će laskati tvom tijelu. Sada se pojavila jedna haljina koja će izgledati predobro na svakome.

Outfit Trend u svijetu traperica koji se uhvatio: Neobičan kroj odjednom svi žele nositi

Učinit će da ti tijelo dobije siluetu pješčanog sata – čak iako nemaš taj oblik tijela. Uz to, totalno je slatka! Možda crna boja nije najviše ljetna, ali baš zato jer je neutralna uklopit će se uz svačiji stil.

 

@ssunburned New @H&M Dress Try On ✨🤍 I‘m speechless! What do you think? #hmspring #hm2024 #hundm #aktuell #hmhaul #viraldress #fyp ♬ Hell N Back (feat. Summer Walker) - Bakar

 

Glavni dodatak na haljini koji ju čini tako dobrom je naglašeni struk. Čak i kada ju ova TikTokerica samo drži u rukama, možeš vidjeti da haljina ima laskavu konstrukciju. Izgleda kao da ima korzet pa će ti zagrliti tijelo i naglasiti ga na pravim mjestima. Može biti tip haljine koji ćeš nositi na svečanija događanja, ali i na tenisice može biti haljina za na kavu ili brunch. Koliko se svima sviđa najbolje govori i činjenica da je skoro u svim veličinama rasprodana i da svi samo čekaju da netko vrati svoju kako bi ju mogli brzo uhvatiti. Bolje ju možeš pogledati u galeriji iznad.

Ema Luketin - 1 Ema Luketin u svečanom izdanju: "Da mi je maturalna ove godine, točno bih ovako izgledala"

H&M haljina mala crna haljina ljetna haljina viralna laskava izgleda dobro na svakome silueta pješčanog sata Moda u trendu haljina koja stoji dobro svakome

Još vijesti