Galerija Bridgerton haljina Stradivarius x Queen Charlotte - 1 Stradivarius x Queen Charlotte - 2 +8 Stradivarius x Queen Charlotte - 3

Izašla je nova serija, slična kao „Bridgerton“, ali s drugačijom pričom, no ipak povezanom s originalnom serijom. Ovdje je u fokusu kraljica Charlotte i njena mladost i ljubavne zavrzlame.

Odijevaj se kao kraljica! To je poruka koju Stradivarius šalje curama svojom novom kolekcijom. Svi su ludi za serijom „Bridgerton“ od trenutka kada je krenula izlaziti, a sada je nastala još veća ludnica za novom Bridgerton pričom, onom o kraljici Charlotte. Stradivarius je uskočio na ovaj vlak i predstavio kolekciju odjeće, obuće i modnih dodataka inspiriranih serijom.

H&M x Mugler - 5 Bili smo na otvorenju H&M x Mugler kolekcije: Kako je to izgledalo i što se moglo uhvatiti?

U kolekciji ima svega! Tako ćeš između ostalog pronaći nekoliko modela sandala, suknju od tila, korzet ili rukavice s biserima. Neki su komadi idealni za nošenje svaki dan, a drugi su za posebne prigode i svečana događanja poput primjerice maturalne večeri. U svakom slučaju, jedno je sigurno, svi su komadi totalno girly i romantični. Ako je to stil koji ti se sviđa i koji voliš nositi, sviđat će ti se i ova kolekcija.

 

 

U njoj ćeš izgledati i osjećati se kao princeza iz bajke. Prevladava pastelna ružičasta boja, biseri i volančići. Kolekcija nije velika, a većinu komada možeš pogledati u galeriji iznad. Čak i da nisi fan „Bridgerton“ serije, nema veze. Ukoliko ti sve što si pročitala zvuči kao tvoj đir, možeš svejedno isfurati ove komade. Nigdje na njima, na vidljivom mjestu, ne piše da su Bridgerton kolekcija pa neće izgledati kao da nosiš merch serije. Sve wow komade pogledaj u galeriji iznad.

Sofia Richie Sofia Richie ima stil za kojim su svi ludi: 6 dućana u kojima možeš kupovati ako se želiš oblačiti kao ona

Stradivarius Bridgerton queen charlotte kolekcija odjeće komadi Moda svečane haljine

Još vijesti