Birkin šiške

Proljeće je nekako najbolje godišnje doba za promjene. Svi su sretni jer je napokon došlo toplije vrijeme, puni smo entuzijasta i sve je nekako bolje. Promjena koju radi najviše cura kada želi neku je odlazak kod frizera i nova frizura.

Vjerojatno ti naziv ovih šiški zvuči poznato – i treba. Birkin torbice su nešto o čemu svaka zaljubljenica u modu može samo sanjati da će jednog dana imati. Skupe su i do njih je preteško doći, ali su i simbol moći i mode. Možda nećeš doći do Birkin torbice, ali zato možeš nositi Birkin šiške. Vratile su se u modu šiške kakve su se nosile 60-ih godina, i kakve je učinila popularnima Jane Birkin, piše Glamour. Influencerica dok influenceri nisu još niti postojali.

 

 

Šiške kakve je ona nosila sada su se vratile na velika vrata i cure ih obožavaju. Izgledaju ženstveno i ni malo dječački, što nekada zna biti slučaj sa šiškama. Mogu biti idealne i za sve one koji žele šiške, ali ih nemaju vremena ujutro svaki dan stilizirati. S ovima nema puno posla.

Kosa Tek si ju oprala, a ona je drugi dan već masna: 5 savjeta za masnu kosu koji su pomogli najvećem broju cura

Pa evo o čemu se radi i kako one zapravo izgledaju.

 

 

Zaštitni znak Jane Birkin je bio modni stil koji se činio kao da se nije puno potrudila, ali istovremeno kao i da je. Tako je i s ovim šiškama. Trebale bi biti nešto dulje, da ti dolaze do očiju, ali ne bi smjele biti odrezane ravno, već više stepenasto, kako bi dobile i teksturu. Da ne budu kao zaštitna kaciga. Obično ih cure nose tako da ih razdjele po sredini jer su ipak malo dulje pa bi smetale drugačije.

 

 

 

 

Ključno je da izgledaju malo messy i kao da nisu puno uređivane. Najbolje ih je zato osušiti na zraku kada opereš kosu i samo prstima namjestiš. Želiš da izgledaju dotjerano, ali kao da zbog svog ludog životnog stila nisi imala previše vremena namještati ih.

Frizura šiške birkin šiške inspiracija za frizuru

Još vijesti