Šminka

Još se ovaj trend pojavio prošle godine, ali nije samo tako nestao, i dalje je tu i svako toliko nam iskače. Svatko u rutini šminkanja ima korake koje slijedi i koji njemu odgovaraju – bi li ju promijenila zbog trenda?

Okej je držati se rutine koja tebi odgovara, ali je isto tako okej i nekada isprobati nešto novo. Uvijek možeš vidjeti odgovara li ti to nešto novo i ako ne vratiti se na svoju staru rutinu. Stvari se s vremenom mijenjaju pa je u redu izaći nekada izvan svojih okvira. Sada već neko vrijeme na društvenim mrežama iskače jedan trend u šminkanju čija je glavna stvar u tome da se preskače jedan korak koji svi imamo i do sada ga baš i nismo preskakali. To je stavljanje maskare!

Šminka Najbolji tip korektora za prekriti prištiće – s njim ćeš ih zamaskirati bez puno muke

Cure se šminkaju, ali kada dođu do maskare, zaobiđu ju.

 

@melodyymiles i dont make the rules 🫣 #grwm #grwmmakeup #cleangirl #cleangirlmakeup #glowymakeup #glowyskin #cleanskin #girlymakeup #makeup #naturalmakeup ♬ bags - 🎸🪩

 

Ima smisla ako se radi prirodna šminka, ali čak i u takvim makeup lookovima, volimo naglasiti trepavice. Ovo je trend koji posebno neće sjesti curama koje imaju svijetle ili kratke trepavice. Onima koji su obdareni na ovom području novi bi se trend mogao i svidjeti.

 

@kendall.toole How do we feel about the no mascara look?? I think it looks so clean but also like my eyeballs are naked🥲 #nomascaralook #cleangirlmakeup #simplemakeuptutorial ♬ Fantasy X Feel So Close Carter Walsh Mashup - CarterWalsh

 

Kada gledaš kako izgleda finalni rezultat, ne može se reći da izgleda loše! Definitivno je lijepo i izgleda više svakodnevno i prirodnije.

 

@sara.xts Ich werde es jetzt immer so machen 😍 IG: Sara.xts 🫶🏼 #fyp #viral #hack #mascara #makeup #easy ♬ Originalton - Sara 🤍

 

U komentarima su se mnogi složili da je okej preskakati ovaj korak kada si netko tko ima "lash lift“ i potamnjene trepavice u salonu. Onima s prirodnim trepavicama će izgledati totalno drugačije. Za mnoge je stavljanje maskare najbitniji korak i onaj koji se ne preskače NIKADA pa za njih ovaj trend ne dolazi u obzir.

 

 

Na prvu ti se vjerojatno neće svidjeti, ali pokušaj se jedan dan našminkati ovako i vidjeti kako ćeš si izgledati. Treba nekada pustiti i trepavice da se malo odmore.

Tekući puderi Imaju veliko prekrivanje, ali na licu ne izgledaju grozno: 7 takvih pudera koje svi hvale

trend u šminkanju makeup trend tiktok maskara preskakanje koraka prirodna šminka u trendu

Još vijesti