Moda

Samo promijeni majicu i imaš sljedeći dan drugačiji outfit. Nema potrebe da svaki dan nosiš nešto drugačije. Ovako ćeš si olakšati i smišljanje outfita, a i uštedjet ćeš u sljedećem shoppingu.

Kako nam je proljeće sve bliže, tako sve više po dućanima gledamo i proljetne kolekcije. Ima li gdje nešto dobro i nosivo za svaki dan? Itekako ima! Već je sada jasno da će neke majice biti hit ovog proljeća. S obzirom da su traperice i majica nešto što svi nosimo najčešće za svaki dan, donosimo ti prijedloge upravo takvih odjevnih kombinacija. Iste hlače možeš nositi cijeli tjedan, a samo mijenjaj majicu! S obzirom da na traperice gotovo sve ide, nije teško kombinirati ih. Ipak, od svih, ove majice su trenutno sve veći hit, a neke su i pravi proljetni klasici.

1.Majica s izrezima

 

 

Izrezi na neobičnim mjestima su IN, a iako takve majice nekada izgledaju malo too much, ukoliko su izrezi na dobrim mjestima, može biti i za svaki dan.

2.Majica sa srcolikim izrezom oko vrata

 

 

Ovakav izrez je veliki trend. Majice s njim kao da odmah izgledaju malo bolje. Najobičnije u različitim bojama sada već možeš pronaći u svakom dućanu.

Proljetni outfit Stilisti otkrivaju kojih 11 stvari trebamo izbaciti iz svojih ormara ovog proljeća – više se ne nose

3.Bijela majica s nekim fora detaljem

 

 

Bijela majica je standard, nešto što nikada ne izlazi iz mode. Nekada djeluje malo dosadno, ali zato ju možeš nositi i na ovaj način. Potraži majice s fora detaljem, s natpisom ili slikom koja ti se sviđa i odražava tvoju osobnost.

4.Košulja u boji

 

 

Bijela košulja djeluje ozbiljno, ali čim je u nekoj lijepoj proljetnoj boji, odmah je to druga priča. Ružičasta, zelena ili narančasta košulja mogu biti dobra ideja da nekada zamijeniš običnu majicu.

Baloner Umjesto kožne jakne: 7 modela jakni koje možeš nositi ovo proljeće umjesto nje i izgledati drugačije

5.Crop vestica

 

 

Različite cropane vestice s dugim rukavima su baš za proljeće. Još bude dovoljno hladno da se nećeš skuhati u dugim rukavima, ali nije ni baš toliko hladno da moraš biti omotana od glave do pete.

proljeće proljetna moda Moda proljetni outfit za svaki dan nositi s trapericama u trendu majice za proljeće

Još vijesti