Galerija Mala bijela haljina Kratke traper hlače Bijele traperice +9 Obična majica kratkih rukava

Ovo je jedan od onih shoppinga koji bi se mogli isplatiti jer ćeš sve te komade nositi stalno iznova i iznova, a zato što su klasici nema straha ni da će izaći iz mode.

Kada si u onoj situaciji "nemam ništa za obući" koja je poznata svakoj curi, možda je problem taj što u ormaru nemaš dovoljno klasika. Dobra je stvar da njih kada jednom nabaviš, imat ćeš ih godinama jer ne zovu se klasici bez razloga. To su oni jednostavni, minimalistički komadi koji se nose iz sezone u sezonu i koji će ti dobro doći u svakom outfitu. Kada na njih dodaš trendi ili neke neobične komade, dobit ćeš super outfit samo tako, prelagano ćeš ga složiti! Klasici će ići dobro uz sve i jer su najčešće u neutralnim bojama pa to uvelike olakšava kombiniranje. Što su ljetni klasici? Izdvajamo ti 12 takvih komada koji su bezvremenski i koje se uvijek isplati kupiti. Mogu biti osnova svačijeg stila! Sve ih pogledaj u galeriji iznad.

Na plaži Savjeti za kupovinu badića: 6 stvari koje trebaš gledati da bi pronašla svoj savršeni badić

Bijela ljetna haljina Haljina koja je zaludjela društvene mreže: Bijela duga haljina postala je ovogodišnji ljetni hit

ljetni modni klasici ljetni odjevni komadi bezvremenski isplati uložiti osnovni komadi za ljeto nositi puno puta ne izlaze iz mode ljetna moda

Još vijesti