Galerija Asos sniženja Puma majica s 45 na 11 funti (74%) Rebellious Fashion haljina s 38 na 7.96 funti (79%) +16 Topshop haljina s 38 na 10 funti (71%)

ASOS nas je uhvatio malo nespremne jer nismo očekivali da će s velikim popustima krenuti već nekoliko dana prije Crnog petka. Ipak, izgleda da su bili nestrpljivi ponuditi svojim kupcima lude popuste. Bacili smo oko na ponudu.

ASOS je najavio da je ovo njihovo najveće sniženje ikada! Za Black Friday su se ove godine iskazali jer kako kažu, SVE je na sniženju i to do 80%. Trajat će do 29. studenog. Naravno, neće sve stvari biti jako snižene, ali hrpa odličnih krpica je! Sniženja su u punom tijeku, što znači i da je shopping u punom tijeku. Nema sumnje da će veličine nestajati samo tako zato se pripremi i baci oko je li sniženo i nešto s tvoje liste želja jer ovo je prilika. Uz malo skrolanja, jasno je da ovo nije samo navlakuša i da je stvarno dosta stvari sniženo od 70% pa na više. Od jakna preko haljina do topića i različitih majica. Ima svega na sniženju, a mi ti u galeriji izdvajamo neke od komada koji su sniženi najviše i koji se zbog toga čine kao trenutno neki od najboljih ulova.

Shopping Stvari koje nije pametno kupovati na Black Friday: Ovih 8 radije kupi kada krenu zimska sniženja

black friday 2022 asos popusti veliko sniženje najviše sniženo Što kupiti

Još vijesti