Ljetni outfit

Šanse da ovaj komad odjeće već nemaš u ormaru su minimalne, a ako stvarno i nemaš, pitat ćemo te samo – kako? Veliki je ljetni hit, a zapravo se radi o komadu koji nije po ničemu poseban i nosi se godinama.

Iako je trenutno itekako u trendu, zapravo se radi o jednom klasiku. Nikada se nije nosio toliko koliko ovo ljeto i tako je postao ultimativni ljetni komad. A radi se običnoj bijeloj potkošulji. Ovakvi topići su najjednostavniji mogući topići kakve možeš nositi ljeti, a izgleda da su ove godine dobili svojih 5 minuta slave. Nose ih svi, od Kendall Jenner preko Hailey Bieber do Belle Hadid. Bijeli potkošulja topić. Ništa spektakularno, a tako dobro izgleda.

 

 

 

 

Nije ništa novo, ali kao da su ga ove godine svi primijetili. Idealan je za ljeto jer osim što ti neće biti vruće u njemu, ide uz svake hlače ili suknju koju odabereš, jer je bijele boje. Ne može biti jednostavnije. A tako dobro izgleda, pogotovo kada malo uhvatiš boju.

 

 

Prozvan je najpopularnijim odjevnim komadom ovog ljeta, a već je najavljeno da će se nositi i na jesen. Kako su veliki dizajneri već počeli imati modne revije i pokazivati svoje jesenske kolekcije, puno njih je uključilo i bijele potkošulje.

 

 

Tek je sredina ljeta pa se još stigneš i ti priključiti ovom trendu, jer 100% negdje u ormaru imaš ovakve najobičnije bijele potkošulje.

Ljetni outfit Ljetni problemi: Svim su curama dobro poznati ovi modni fejlovi – jer su ih imale

Ljetne svečane haljine Rođendanski outfiti s kojima ćeš garantirano biti u centru pažnje – ovih 9 su za čistu peticu

Ljeto Moda Popularno najpopularnije odjevni komad u trendu

Još vijesti