Uskršnji nokti

Već smo odavno zakoračili u predivne šarene i proljetne dane, a zbog toga moramo uskladiti i svoje nokte da budu u tim istim bojama. Samo što su ovi baš specifični jer su u skladu i s nadolazećim Uskrsom!

Proljeće je godišnje doba koje jednostavno iziskuje vesele i šarene boje – od odjeće, kose, šminke, pa do boje na noktima. Uz sve to, usred proljeća slavimo i blagdan Uskrsa pa bi bila velika šteta da ne uskladimo boje na noktima s ovim predivnim godišnjim dobom i blagdanom. Baš zato su trenutno u trendu nokti koji su inspirirani Uskrsom i proljetnim bojama , piše Shemazing. Radi se o noktima koji izgledaju poput uskršnjih jaja, a moramo priznati kako nam se ovaj dizajn zaista sviđa i to u svim ovim oblicima!

 

 

 

 

Nekima možda zvuči suludo što dizajn noktiju izgledom podsjeća na uskršnja jaja, ali smo sigurni da bi svi promijenili mišljenje kada bi zapravo vidjeli o čemu se radi.

 

 

 

 

Ako nemaš umjetne nokte da ti ovaj dizajn napravi netko stručan, pokušaj ih napraviti kod kuće na svojim prirodnim noktima i sigurni smo da ćeš uspjeti, ususret Uskrsu!

manikura nokti Uskrs proljeće Uskršnja jaja

Još vijesti