Kylie Jenner na Met Gali

Tema Met Gale se mora odabrati i objaviti puno prije samog događanja kako bi slavne osobe imale vremena srediti svoju obleku. Ovo je jedan od onih događaja u koji su uprte sve oči i gdje su outfiti koji se nose od velike važnosti.

Iako će se sljedeća Met Gala održati u svibnju 2023. godine, tema je objavljena već sada. Čini se da nema smisla objaviti temu tako rano kada ima još više od pola godine do održavanja samog događanja, ali s obzirom da se radi o elitnom događanju, pravila su drugačija. Slavni moraju znati temu puno ranije, kao i tko je pozvan, jer u dosta slučajeva poznati dizajneri za njihove outfite osmišljavaju potpuno nove dizajne i haljine, ovisno o temi. Tema koja će biti sljedeća je 'Karl Lagerfeld: A Line of Beauty'. Met Gala želi odati počast jednom od najvećih dizajnera svih vremena, koji je preminuo 2019. godine, ali nisu svi zbog toga sretni.

 

 

Poznavateljice mode će znati da je on radio za svoj brend, za Chanel i za Fendi. Tako će na Met Gali biti izložba njegovih radova i bit će izloženo oko 150 njegovih modnih crteža. Sve bi to bilo super da njegovo ime nije povezano uz toliko problematičnih tema koliko je. Vrijeđao je punije cure i jednom prilikom čak javno rekao 'nitko ne želi vidjeti debelu djevojku'. Adele je nazvao predebelom, Heidi Klum preteškom, a za Coco Chanel je rekao da sigurno nije bila feministica jer nije ružna, čime je zapravo sve feministice nazvao ružnima. I kao da to nije dosta, za njegovo se ime vežu i seksualni napadi, kao i da je slao cvijeće u zatvor optuženim silovateljima. I to su samo neke od kontroverza koje se vežu uz njega.

Što se nosilo na Met Gali 2022: Kylie Jenner se osramotila, a Blake Lively je bila najljepša [FOTO] Met Gala 2022. Gigi Hadid je bila pravi hot mess Kendall Jenner je prošetala svoje izblajhane obrve +13 Billie Eilish je oduševila u Bridgerton izdanju i najužem korzetu ikad

Zbog toga mnogima nije jasno zašto bi mu Anna Wintour odala takvu počast i stavila ga kao temu Met Gale. Iako je veliki dizajner i jedan od najpoznatijih na svijetu, izgleda da nije baš bio najbolji kao čovjek. Sigurno postoje drugi ljudi u svijetu mode koji se mogu proslaviti na ovaj način, a koji nisu bili toliko kontroverzni. Ali, Anna je odlučila, a pošto je ona organizatorica događaja, nema rasprave.

Harper Beckham Victoria Beckham na udaru kritika jer je 11-godišnjoj kćeri dopustila da nosi OVU haljinu [FOTO]

met gala Tema 2023. kontroverze negativni komentari Moda

Još vijesti