Bizarna manikura s ispirsanim bradavicama

Iz salona za nokte u Los Angelesu na svom Instagram profilu pod nazivom @nail_sunny redovito dijele objave manikura koje su izradili svojim klijenticama.

No, čini se kako je jedna klijentica imala poprilično neobičan zahtjev.

U Instagram objavi vidimo kako je nastajala manikura koja uključuje ispirsane bradavice.

Reakcije na društvenoj mreži su svakakve, od onih koji su s oduševljenjem rekli da žele upravo takve nokte, do pratitelja koji su bili vrlo oštri u komentarima.

 

 

„Vulgarno i neukusno“, napisala je jedna korisnica

„Ako želite biti provokativni, onda to barem učinite besprijekorno. Ovo je baš neuredna izvedba noktiju“, bio je još jedan u nizu negativnih komentara.

Inače se Nail Sunny može pohvaliti salonima na 16 međunarodnih lokacija, a ovo nije prvi puta da privlače pažnju svojim dizajnom.

Već su jednom šokirali internetsku javnost. 2018. godine za manikuru su hvatali žive mrave koje su potom zarobili u umjetnim noktima, a na videu se vidjelo kako jadne životinje zbunjeno lutaju. Ovaj je postupak osudila i PETA, organizacija za zaštitu prava životinja, optužujući ih za okrutnost.

 

 

bizarne manikure ružne manikure bradavice na noktima ispirsane bradavice na noktima živi mravi u umjetnim noktima nail sunny salon za nokte

Još vijesti