Manikura i pedikura

Nemoj zaboraviti i na nožne prste! Kreće sezona bosih nogu i otvorene obuće, a to znači i da možeš razmaziti svoje noge i odvesti ih na pedikuru. Ili ju napraviti sama kod kuće!

Nema više vremena za odgađati njege stopala. Stopala nekako u većini slučajeva budu zapostavljena jer računamo da se ne vide. E sada dolazi njihovo vrijeme! Osim njege stopala, na ljeto krenemo razmišljati i o pedikurama. Ovisno o tome kakve sandale imaš i kako se odijevaš za ljeto, po tome biraj i boje laka za nokte koje ćeš stavljati na nožne prste. Kao što se mijenjaju trendovi u svijetu manikura, tako se mijenjaju trendovi i u svijetu pedikura. Kakve će se sve boje nositi na nožnim prstima ove sezone? Dominirat će njih 8, kako piše Byrdie, a ti odaberi one koje ti se najviše sviđaju – izbora ima.

1.Pastelna žuta
Kada želiš neku boju, ali ne želiš da bude neka jarka boja, onda je pastelna žuta dobar izbor. Neće se toliko isticati, ali ti nokti niti neće biti skroz obični.

 

 

2.Svijetlo plava
Plava je nekako tipična ljetna boja za manikure, a pastelna će izgledati puno bolje na osunčanoj koži nego obična plava.

3.Metalik ljubičasta
Oni koji žele biti malo hrabriji i žele istaknuti nokte, mogu odabrati metalik ljubičastu boju. Ovo nije tipična boja za pedikuru i baš bi se zato mogla nekima svidjeti.

4.Bijela
Klasična ljetna pedikura koja se nosi svake godine, uključujući i ovu. Bijeli mliječni nokti mogu biti dobra ideja kada nemaš pojma što bi jer s njom ne možeš pogriješiti.

 

 

5.Breskvasta boja
Uz pastelnu žutu, ovo je još jedna opcija za cure koje žele nešto što nije jako uočljivo, ali ne žele ni nešto uobičajeno. Breskvaste nijanse su u trendu ove godine, što dodatno objašnjava i zašto je ova boja pedikure hit.

6.Neonske boje
Zvuči kao nešto iz 2000-ih! Nije prvi trend iz ovog razdoblja koji se vraća u posljednje vrijeme. Neonske će boje izgledati odlično uz preplanuli ten.

7.Jarko crvena
Nikada ne možeš pogriješiti s izborom crvenog laka, bilo za manikuru ili pedikuru. Ova će boja stajati svima, samo trebaju odabrati pravu nijansu.

 

 

8.Baby ružičasta
Za elegantne i girly djevojke, baby ružičasta će biti savršena boja za pedikuru. Neće izgledati napadno i slagat će se uz tvoje outfite.

Alix Earle Raste popularnost ruske manikure: Alix Earle ju je nahvalila, a evo zašto je bolja od obične manikure

Oblik noktiju Dugi, kratki, badem ili kockica: Koji je oblik nokta idealan za tvoj oblik prstiju?

pedikura boje laka za nokte Nožni prsti u trendu za ljeto boje pedikura

Još vijesti