Selena Gomez

Ukoliko volite crveni lak za nokte, vjerujemo da biste od Selene Gomez mogli posuditi ideju kako jednostavno crvenu manikuru napraviti drugačijom.

Za uvijek lijepe nokte Selene Gomez zaslužan je njezin maniker Tom Bachik. Na svom Instagram profilu, ovaj profesionalac uvijek rado podijeli s pratiteljima remek djela na noktima svoje slavne klijentice, a često puta i detaljno opiše kako je došao do određene nijanse.

 

 

Na svom je Instagram profilu podijelio i koji je brend crvenog laka za nokte koristio. No onda je preko crvenog laka stavio „zlatnu glazuru koja se prelijeva". Na kraju je na sve stavio nadlak, za završni sjaj i njegova je klijentica bila spremna za izlazak na crveni tepih. 

„Zlatno glazirana vatrena manikura“, napisao je Bachik na svom Instagram profilu za klasičnu crvenu manikuru koja izgleda kao da ste joj dodali highlighter. Video s detaljnim opisom postupka možete pogledati OVDJE. 

Ovakva je crvena manikura idealna za jesenski period. Na crveni lak dodajemo zlatni premaz, a nisu li baš zlatni tonovi oni koje najviše povezujemo s bojama jeseni. 

 

 

manikura ideja za manikuru crveni nokti crvena manikura crvena boja hit sezone zlatno glazirana vatrena manikura najvatrenija manikura ikad crvena i zlatna highlighter

Još vijesti