Galerija Hot pink manikura - 7 Hot pink manikura - 6 Hot pink manikura - 5 +4 Hot pink manikura - 4

Ljeto je pred vratima, a s njim dolazi i sezona vedrih boja, odvažnih modnih odabira i neizostavnih promjena u beauty rutini. Ovog lipnja, nokti u hot pink boji dominiraju na društvenim mrežama i salonima. Ako tražiš način kako osvježiti svoj izgled i dodati malo života svojim rukama, hot pink nokti su pravi izbor za tebe!


Hot pink, ili žarko ružičasta, boja je koja jednostavno ne može proći nezapaženo. Njena intenzivna nijansa odaje energiju, samopouzdanje i odvažnost. Savršena je za ljetne mjesece jer se odlično slaže s preplanulim tenom, laganim ljetnim haljinama i sunčanim danima. Jedna od najboljih stvari kod hot pink noktiju je njihova svestranost. Bilo da preferiraš kratke i uredne nokte ili duge i dramatične, oni će izgledati fantastično. Možeš se odlučiti za klasičnu jednobojnu manikuru, ili dodati malo kreativnosti uz nail art. Kombinacija s drugim bojama, poput zlatne ili bijele, može stvoriti zanimljive i elegantne dizajne.

via GIPHY

Ako voliš eksperimentirati, pokušaj s različitim teksturama. Mat finiš može dati tvojim noktima sofisticiran izgled, dok će sjajni finiš definitivno privući pažnju. Za dodatni efekt, isprobaj glitter ili holografski top coat koji će tvoje nokte učiniti još privlačnijima.

Kako bismo ti pomogle pronaćisavršeni hot pink dizajn za svoje nokte, pripremile smo galeriju manikura koje će te inspirirati. U galeriji možeš vidjeti različite stilove, od jednostavnih i elegantnih do odvažnih i kreativnih dizajna. Bez obzira na tvoj stil, sigurne smo da ćeš pronaći nešto što ti se sviđa i što ćeš htjeti isprobati već danas.

Blueberry manikura Blueberry nails: 8 preslatkih manikura u ovoj boji će biti hit ove sezone

Bella Hadid U koju boju nalakirati nokte? Manikura Belle Hadid kao ideja za ljubiteljice minimalizma

hot pink hot pink manikura nokti ljetne manikure

Još vijesti