Grudnjak star 70 godina

Grudnjaci prije puno godina su bili puno drugačiji od onih kakve danas nosimo. Iako su osnovne stvari ostale iste kao i prije, jedna stvar se uvelike promijenila zbog koje cure danas to sigurno ne bi voljele nositi!

Jasmine Chiswell je poznata TikTokerica koja je svoju popularnost stekla na temelju svojeg stila. Obožava staromodnu odjeću i modne stilove iz prošlost stoljeća, a ovaj put je napravila usporedbu današnjeg grudnjaka i onog koji se star čak 70 godina! Napravila je usporedbu na način da ih je oba obukla. Današnji grudnjak je potpuno normalan i izgleda najnormalnije jer smo na takvog navikli. No, onaj koji je star 70 godina se razlikuje od današnjeg.

 

@jasminechiswell

1 day vs 70+ year old BRA!!! THEY HAVE POINTS!!!!

♬ Wii - Mii Channel - Super Guitar Bros

 

Iako su neke stvari ostale potpuno iste, kao što je njegov generalni izgled, naramenice i kroj, košarice su drugačije od današnjeg. Naime, na njemu su košarice postavljene u špicu i nakon što ga je Jasmine obukla, izgleda puno drugačije, a i čudnije od onih koje danas nosimo. Preko uske majice zaista izgleda čudno vidjeti da košarice nisu oble već špičaste, ali je to tada bilo normalno. Žene su u to vrijeme nosile takav oblik grudnjaka i njima bi vjerojatno bio čudan oblik na kojeg smo mi danas naviknuti.

Slika nije pronađena Djevojke, radite li i vi ove greške s donjim rubljem? Ovih 5 radimo svaki dan

Zakopčavanje grudnjaka Puno cura nosi krivu veličinu grudnjaka: Na nekoliko načina možeš provjeriti jesi li i ti jedna od njih

 

Grudnjak razlika stari grudnjak grudnjak star 70 godina Moda staromodni komad

Još vijesti