Bob frizura

Imamo novu hit frizuru koja se zove "mob bob", a koja je dokaz da "mob wife" estetika nije otišla nigdje i da je itekako popularna.

Ako si i na trenutak pomislila da je "mob wife" era gotova i da je ova estetika ostala negdje tamo u prošlosti, nije. Daleko od toga! I dalje je mnogima inspiracija na raznim modnim poljima, a sada je posebno zavladala na još jedan način. U svijetu frizura!

Slojevita frizura Kako se ošišati ako imaš jako tanku kosu? 8 frizura koje će ti pomoći da izgleda bujnije

Ukoliko za toplije doba godine tražiš i novu frizuru, a spremna si na nešto drastično, onda trebaš znati za bob mob. Ova frizura izgleda luksuzno, zavodljivo, puna je volumena i nije za one kojima se ne da provoditi vrijeme sređujući frizuru.

 

 

Frizure koje će nam kosu učiniti da vizualno izgleda gušće i bujnije su dobra ideja za one koji imaju tanku kosu, a u tu kategoriju pripada i ovaj trend. Ovo je kraća verzija boba, do brade, ili najduže do ramena, a specifična je jer ima slojeve. Kada se ovakav bob frizura, da bi bio mob bob pramenovi se trebaju fenirati prema unutra.

 

 

Izgleda kao neka frizura iz 90-ih kada su se slične nosile, ali ne pod ovim nazivom. Najbitnija karakteristika ove frizure: volumen. Da bi izgledala ovako dobro, nećeš moći samo oprati kosu i to je to, već ćeš morati redovito raditi frizuru. Imaj to na umu da ne bi ostala razočarana kada se ošišaš i vidiš da ti ne stoji kosa kao curama na Instagramu – MORA se napraviti frizura.

 

 

 

 

Naučiti fenirati kosu nije teško, a dovoljno ti je da imaš fen i okruglu četku za kosu.

Frizure za proljeće: 10 slatkih frizura za svaki dan koje bi ti mogle postati favoriti Proljetna frizura Male kovrče u messy punđi Zalizani polurep +7 Barbie rep

mob wife estetika mob bob frizura kako izgledati kao žena mafijaša frizura za tanku kosu dati volumen kosi da kosa izgleda bujnije hit frizura u trendu

Još vijesti