PR

Neovisno o tome nemate li inspiracije ili vam je isključivo zimsko vrijeme još uvijek na umu, u nastavku smo vam pripremili četiri ideje zahvaljujući kojima ćete moći spremno dočekati visoke temperature. Stoga, krenimo!

Mogu li se Adidas natikače nositi cijeli dan?

Prije nego što počnemo s modnim savjetima, krenimo s jednim vezanim uz zdravlje – da, Adidas natikače su dobre za vaša stopala jer su dizajnirane da budu udobne. Zahvaljujući tome, možete ih nositi cijeli dan bez bojazni da vam neće biti udobne, a istovremeno možete biti sigurni da će vaš modni izričaj biti vrlo ležeran i opušten. Ako još uvijek nemate svoje omiljene, potražite ih na https://ecipele.hr/c/zenske-natikace-adidas.

Što je s čarapama?

Pitanje čarapa i natikača je rubno modno pitanje. Iako oni zimogrozni uopće ne sumnjaju u ovaj modni spoj, zagovornici starih modnih pravila se u potpunosti protive nošenju čarapa i natikača istovremeno, barem kada je u pitanju otvoreni prostor. (Vjerujte da ih mnogi od njih u svojim kućnim uvjetima sigurno tako nose!)

Proteklih su se sezona na modne staze vratile upravo kombinacije čarapa i natikača, posebno u muškoj modi, što su prihvatile i brojne žene. Najpopularnije su varijante kombinacija visokih čarapa vašeg omiljenog modnog brenda s natikačama, a nose se u brojnim životnim prilikama, najčešće na moru i tijekom godišnjeg odmora. Stoga, ako vam se to sviđa – navalite!

PR

A modni dodaci?

Neovisno o tome za koju se modnu kombinaciju odlučite, nikako nemojte zaboraviti na odgovarajuće modne dodatke, posebice torbu. Ako ste u potrazi za novom za ovo ljeto, tada pogledajte što kakve su dostupne Tommy Hilfiger torbice na Ecipele.hr. A sada krenimo s modnim kombinacijama:

Natikače i kratke hlače

Gotovo da ne postoji bolja ljetna kombinacija od udobnih Adidas natikača i kratkih hlača! Nadopunite ju ležernom majicom kratkih rukava ili onom bez rukava i vaš ljetni outfit gotov je u trenu! Ako želite postići potpuni sportski izgled, dodajte svojoj kombinaciji i kapu sa šiltom.

Haljina i natikače

Opušteno ljetno razdoblje savršeno je za kombinaciju natikača i lepršave haljine. Upravo će ova elegantno-sportska modna kombinacija biti pravi odabir svim zaljubljenicama u romantičan look koje istovremeno žele nositi udobnu i modernu obuću.

Natikače i duga suknja

Neovisno o tome volite li više duge suknje od kratkih haljina ili imate neki drugi razlog zašto je to vaša omiljena ljetna odjeća, tada će vam biti drago čuti da se i one mogu odlično kombinirati s natikačama. Odaberite jedno i drugo u istoj boji za elegantniji izgled ili se pak odlučite za komplementarne boje koje će unijeti dozu živosti u vašu modnu kombinaciju.

Traperice i natikače

U svim onim prilikama kada želite postići neobičan modni look, tada možete jednostavno kombinirati natikače s trapericama. Iako se ovo na prvi pogled može učiniti čudnim, u tome i jest njegova ljepota – spajanje nespojivog.

ecipele.hr

Još vijesti