Hrvatski influenceri

Zamisli da te baka ili neka druga rodbina pitaju: 'što studiraš', ne znamo kako im objasniti što je ovo, ali sigurno ne bi izgledali impresionirano. Pa ipak, nekima je san postati influencer, a ovako će to lakše ostvariti.

I dok neki studiraju ekonomiju, drugi pravo, treći će sada moći studirati influencanje. Zvuči malo šašavo, ali ima smisla. Ovo je u posljednje vrijeme postala prava karijera. I dok god neki misle da influenceri trebaju samo okidati fotke i stavljati ih na društvene mreže, svatko tko se ovime bavi, zna da tu ima puno više od toga. Da je lako uspjeti u ovom svijetu, svi bi bili influenceri, ali nije tako lako kako se čini. Bi li vi htjeli postati influenceri?

Želiš li ti postati influencer?

Ukupno glasova:

I jedan je fakultet tu uočio svoju priliku i sada otvara program u kojem će se učiti o influencanju. I to od glavnih domaćih influencera.

 

 

Edward Bernays University College je privatni fakultet u Hrvatskoj koji pokreće ovu akademiju, piše Jutarnji list. Ona će trajati tri mjeseca, a gosti predavači bit će 20 domaćih ljudi koji su uspjeli na ovom području. Tako će se učiti od Elle Dvornik, Sandija Pega, Paule Sik, Doris Pinčić, Kristijana Iličića, Marijane Batinić, Andree Trgovčić i mnogih drugih.

 

 

Rekli su za Jutarnji da je vrijeme da se njihov posao prestane podcjenjivati, kao i da treba naučiti da se termin 'influencer' zamijeni s 'content creator' (kreator sadržaja). Smatraju da se o influencanju treba puno naučiti prije nego se baciš u ovu karijeru jer u vrijeme kada svi žele biti influenceri, treba znati privući pratitelje baš k sebi.

influenceri škola za influencere influencerska akademija Edward Bernays University College

Još vijesti