Pisanje poruke

Koliko god da mu se jako želiš javiti, najbolje što možeš napraviti za sebe je da spustiš mobitel i da ga ne diraš dok se ne smiriš i dok razum ne prevlada.

Kada izađeš iz veze, skroz je normalno da ti bivši nedostaje i da ti se u nekom trenutku jave misli kako je možda prekid bio glupa ideja i da bi se trebali pomiriti. U većini slučajeva, povratak na staro ne bi dugo potrajao i opet bi nakon kratkog vremena isplivali isti problemi koje ste imali i prije prekida. Poslati mu neku srcedrapajuću poruku ili ga moliti da ti se vrati je nešto što ne bi trebala nikada napraviti. Ako te ne želi, on je na gubitku.

Slanje poruke Želiš mu poslati poruku, ali znaš da ne bi trebala? 30 stvari koje možeš raditi umjesto da mu se javiš

Moliti ga da te uzme natrag nije dobra ideja. Uvijek je nakon prekida najbolje prekinuti svu komunikaciju i držati se tog pravila – nema javljanja. Jedna je cura pokleknula i poslala dečku da joj fali, a na TikToku je podijelila što joj je odgovorio. Bezosjećajan i hladan odgovor koji je dobila te možda motivira da ne napraviš isto.

 

@fxckbxtchesgetmxney0

SO FOULL

♬ original sound - 𝓜𝓲𝓬𝓱𝓮𝓵𝓵𝓮

 

Na njeno „fališ mi“, on je samo odgovorio „cool“ i da bude još gore, dodao je emotikon „palac gore“. Možda ti se čini da je dobra ideja javiti mu se, ali osjećat ćeš se još gore ako dobiješ neki ovakav odgovor. Podijelila je svoju priču i inspirirala druge da se ipak drže pravila i da se ne javljaju bivšem. Gore je javiti se i dobiti ovakav odgovor. U komentarima su se neki i javili da ih je ova njena situacija podsjetila da je bolje ne javiti se. Ako i tebi treba podsjetnik zašto je bolje ne javiti se, neka te ovo inspirira da spustiš mobitel i odustaneš od ove ideje.

Olivia Rodrigo - 6 Olivia Rodrigo ima savršen odgovor na pitanje trebaš li se vratiti bivšem – poslušaj ju

poslati poruku bivšem grozan odgovor dobila od bivšeg zašto mu se ne javiti iskustvo ljubav Viralno

Još vijesti