Slike s plaže

Ljeto je napokon stiglo, a s njim i dugo iščekivani trenutci opuštanja i zabave na plaži. Svaka od tih avantura zaslužuje biti ovjekovječena, ali svi znamo koliko je izazovno pronaći onu savršenu pozu koja ističe tvoje najbolje atribute i prikriva sve ono s čim nisi potpuno zadovoljna.

Bez brige, tu smo da ti pomognemo! Evo nekoliko provjerenih savjeta kako pozirati na plaži, da bi tvoje fotografije bile nezaboravne i savršene. Plaža je idealno mjesto za stvaranje predivnih uspomena, a uz nekoliko jednostavnih trikova, tvoje fotografije mogu izgledati kao da su snimljene za modni časopis. 
 

1. Ako želiš sakriti trbuh
Ako si samosvjesna u vezi svog trbuha, postoje sjajni načini kako ga prikriti, a da i dalje izgledaš moderno i opušteno. Prvo, uzmi laganu, prozirnu košulju i ogrni se s njom. Ovaj modni dodatak će skrenuti pažnju s trbuha i dodati sofisticiranost tvojoj slici. Sjedni na plažu i ispruži jednu nogu ravno, dok drugu malo digni u koljenu. Ovaj položaj stvara prirodne linije i skreće pažnju na tvoje noge. Jednom rukom drži kosu kako bi izgledala spontano i opušteno, a to će dodati prirodan i ležeran ton tvojoj slici.

@tori.smi ad| How to take 🔥 bikini photos 🌊 Learn everything about posing in my online course - link in bio #howtopose #beachposes #beachposesideas #posingtips #posingtip #fyp ♬ September - Earth, Wind & Fire



2. Ako želiš sakriti lice
Možda ti se ne sviđa kako izgledaš na slikama s prednjom kamerom ili jednostavno želiš dodati malo misterioznosti svojim fotografijama. U tom slučaju, lezi u plićak i okreni se prema plaži. Položi jednu ruku preko lica kao da se štitiš od Sunca. Ova poza izgleda vrlo prirodno i umjetnički, a ujedno sakriva tvoje lice. Druga opcija je da zamoliš nekoga da te slika s leđa dok stojiš. Možeš se polijevati vodom ili stavljati naočale - oba pokreta dodaju dinamiku i život tvojoj slici, dok tvoje lice ostaje skriveno.

@jmeleon As requested mermaids ✅ #photoposes #igtips #phetoinspo #photoideas #nofacephotoideas ♬ Le Monde - From Talk to Me - Richard Carter



3. Ako želiš pokazati svoj badić i kovrče od soli
Ako želiš istaknuti svoj predivan badić i prirodne kovrče koje stvara morska sol, najbolje je da se pozicioniraš uzduž plaže ili u plićaku. Lezi na pijesak okrenuta leđima ili sjedni u plićak s vodom do struka. Zamoli nekoga da te slika iz blago povišenog položaja kako bi uhvatio cijeli prizor i tvoju opuštenu pozu. Ova poza će istaknuti tvoj badić, a tvoje kovrče će izgledati savršeno prirodno. Ovaj kut snimanja također će dodati dubinu i dimenziju tvojoj fotografiji, čineći je vizualno zanimljivijom.

@ambersmediaa save for your next beach shoot 🧜🏻‍♀️🌊🫧💙 #poses #beach #beachphotoshoot #travel #travelphotographer #posesforpictures #oahu ♬ redrum - Joss 🦇

 

Jednodijelni badić Jednodijelni badići pristaju baš svima: 6 modela koji naglašavaju najbolje atribute

Ljetna kombinacija Trendi ljetna obuća: 7 modela sandala i natikača koje će se nositi

Ljetni look Nakit s kojim možeš podignuti odjevne kombinacije: 6 trendi komada nakita idealnih za ljeto

Ljeto poze za slikanje slikanje na plaži slikanje u badiću

Još vijesti