Sretna djevojka

Svatko će se pronaći u nekim situacijama koje će ga definirati kao osobu i odrediti u kojem će smjeru njegov život otići, ali postoje neki trenuci koji će baš svakome biti bitni. I koji će se svakome i dogoditi.

Završetak srednje škole i odluka što dalje, punjenje 18 godina, polaganje vozačkog, preseljenje iz roditeljskog doma…sve su to velike stvari koje će ti se dogoditi i koje će biti početak nečeg novog i koje će te promijeniti. Ali sada ne govorimo o njima! Iako su i sve one važne, ove o kojima ćemo govoriti su trenuci kada ćeš shvatiti neke stvari koje će ti totalno promijeniti pogled na život i na sve. Ovih 8 trenutaka će te pretvoriti u novu tebe – iako nisu svi baš možda pozitivni, trebaju se dogoditi.

1.Kada prestaneš brinuti o tome što drugi, koji te niti ne poznaju, misle o tebi
Toliko smo opsjednuti s mišljenjima drugih o nama, a zapravo, njihova nam mišljenja uopće ne bi trebala biti bitna. Ako te netko ne poznaje, onda te ne treba dirati njegovo mišljenje. Dok te brinu tuđa mišljenja samu sebe sputavaš.

2.Kada pronađeš hobi s kojim ćeš ispunjavati slobodno vrijeme i naučiti biti sama
Puno nas zapravo ne zna biti samima i to nam je nešto grozno. Ne znamo što bismo radili, dosađujemo se i osjećamo se kao da nešto propuštamo. Sve više mladih nema hobije jer se slobodno vrijeme provodi na društvenim mrežama ili na Netflixu. Kada pronađeš hobi i baviš se njime, neće ti biti bed provoditi vrijeme sama.

Različiti oblici tijela Kako da zavoliš svoje tijelo bez obzira na to kako ono izgledalo? Moraš proći kroz ovih 12 koraka

3.Kada zavoliš svoje tijelo
Prštat ćeš samopouzdanjem! Ovo definitivno nije lako i puno se cura bori s tim problemom, ali nije ni nemoguće. Navikli smo si tražiti mane, ali ako to okreneš i počneš tražiti vrline, na dobrom si putu.

4.Kada prestaneš trčati za dečkima i vezom
Veza nije garancija sreće i imati dečka nije cilj života. Umjesto da se fokusiraš na traženje dečka, fokusiraj se na druge bitne stvari, a on će doći kada to najmanje očekuješ.

5.Kada jako fejlaš i shvatiš da neće sve uvijek biti onako kako si zamislila
Svima nam nekada treba ovakvo buđenje. Ako misliš da si najbolja i da se tebi nikada neće dogoditi neuspjeh, tek kada ti se dogodi ćeš shvatiti neke stvari.

6.Kada shvatiš tko su ti pravi prijatelji
Mnoge ljude smatramo svojim prijateljima, iako to oni zapravo nisu. Više su nam poznanici. Je li ti netko pravi prijatelj? Prestani mu se javljati i vidi koliko će ti se puta javiti i pitati te kako si i jesi li za druženje.

Zgodna djevojka Bez obzira koliko si zgodna ovih će te 10 ponašanja u očima drugih učiniti neprivlačnom

7.Kada naučiš da život na društvenim mrežama i život u realnosti nisu iste stvari
Iako ovo znamo, i dalje se uspoređujemo s curama na Instagramu. Dok se god uspoređuješ s nekime na društvenim mrežama ili uspoređuješ svoj život s onim što vidiš na Instagramu/TikToku, nisi naučila.

8.Kada te netko blizak izda ili povrijedi
Ovo su situacije koje će te očvrsnuti i učiniti te opreznijom. Iako je lijepo da ima dobrih i dragih ljudi, takvi često budu iskorištavani. Nemoj prestati biti dobra, samo se trebaš naučiti zauzeti za sebe i ne dopustiti drugima da te iskoriste.

život trenuci promijeniti shvatiti definirati bitni trenuci

Još vijesti