Ljubavne knjige

Ljubavne knjige mogu biti na trenutke malo previše sladunjave, ali ako ti to ne smeta i voliš čitati ljubavnu tematiku, onda ćeš sigurno voljeti i ove knjige. Izgubit ćeš se u čitanju i pročitati ih u roku keks.

Dogodi se nekada da uzmemo u ruke neku knjigu, ali ona ne bude toliko dobra ili ono što smo očekivali pa se to čitanje razvuče na mjesece, a nekada ju niti ne pročitamo do kraja. S ovim knjigama neće biti taj slučaj. Pod uvjetom da voliš čitati ljubavne romane, jer ako ih ne voliš, onda ti se sigurno ove knjige neće svidjeti. Tipični su ljubići u kojima će se svaka romantičarka izgubiti i neće ih moći ispustiti iz ruke. Nema boljeg mjeseca za čitati ljubavne knjige od veljače! Umjesto da satima visiš na društvenim mrežama ili buljiš u ekran gledajući epizodu za epizodom serije, uzmi u ruke neku od ovih 8 knjiga.

Emma i Red, White & Royal Blue Romantični filmovi koji su nastali po knjigama: Ovih 12 su snimani po knjizi i nisu razočarali gledatelje

1.Tillie Cole – Tisuću poljubaca

 

 

Nova knjiga u knjižarama koja bi mogla oduševiti svakoga tko voli ljubiće. Za nju kažu da je istovremeno najljepša i najtužnija knjiga. Pratimo par, oni su Rune i Poppy. Znaju se od djetinjstva, godinama su prijatelji, a onda prijateljstvo postane i ljubav. Svijet im se uruši kada Rune mora otputovati u svoju rodnu zemlju i prođe dvije godine prije nego se opet sretnu. Poppy je spremna za novi početak, ali dečko koji se vratio nije onaj koji je otišao.

2.Jennifer Niven – Do posljednjeg daha

 

 

Claudine ima cijelu viziju kako će provesti ljeto, ali sve se uruši kada sazna da joj se roditelji rastaju i ona s mamom odlazi na mali otočić gdje nikoga ne poznaje. Taman kad odustane od ideje da će pronaći ljubav to ljeto, upozna Jeremiaha, zgodnog tajanstvenog dečka u kojeg se zaljubi. Jedini je problem što znaju da koliko god da im veza bila idilična, ima rok trajanja, to jedno ljeto.

3.Ali Hazelwood – Ljubavna hipoteza

 

 

Hit knjiga koju trebaš staviti na svoju listu i pročitati. Olive ne vjeruje u ljubav, ali kada mora odglumiti da je u vezi, poljubi prvog dečka koji joj se nađe na putu – i tu krenu njeni problemi. Ljubav u koju ne vjeruje, snađe upravo nju, a nesreća je i da se zaljubila u totalnog kretena, po njenom mišljenju. Ipak, on joj pristane glumiti dečka, a Olive se nađe u situaciji u kakvoj nikad prije nije bila.

4.Colleen Hoover - Okoštalo srce

 

 

Colleen Hoover je dobro poznato ime u svijetu ljubavnih romana, a ovo je jedna njena priča koja će se svidjeti i mladima. Prati tinejdžericu koja se zove Beyah i čija je mama upravo preminula te se ona mora preseliti kod svog tate i njegove obitelji koje uopće ne poznaje. Ona dolazi iz siromašne obitelji, a sada se je odjednom u totalno drugom svijetu. Zaljubi se u misterioznog dečka s kojim naizgled nema ništa zajedničko, a sve zakomplicira i njegova velika tajna.

Harry Potter Scene iz Harry Potter filmova koje se nisu dogodile u knjigama: Ovih 6 su dodane samo za film

5.Stephanie Perkins – Ana i francuski poljubac

 

 

Ana jedva čeka postati maturantica jer ima život koji je savršen – ali onda ju tata odluči poslati u školu u Parizu. Tu se zaljubi u savršenog dečka, a problem je samo taj što on ima curu. Oni postaju prijatelji, a za Anu je to i odlično, ali istovremeno i velika muka jer joj se toliko sviđa. „Ana i francuski poljubac“ je roman koji je osvojio mnoga srca, a sigurno će i tvoje ako mu daš priliku.

6.Emily Henry - Sretno mjesto

 

 

Harriet i Wyn su savršen par već godinama i slažu se fantastično, ali više nisu zajedno. Prekinuli su prije pet mjeseci, ali to još nikome nisu rekli. Spremaju ljetovanje s frendovima i ne žele ih razočarati, pa glume da su još skupa. Vjerojatno si pogledala već dovoljno filmova da znaš kako ovakve stvari nikad nisu tako jednostavne kako likovi misle da budu.

7.Elle Kennedy - Djevojka za jedno ljeto

 

 

U ovoj knjizi pratimo studenticu Cassie i njeno ljeto u jednom malom gradiću. Plan je podružiti se s obitelji, proslaviti rođendan i pronaći ljetnu avanturu. Već prve večeri upozna idealnog kandidata – ali on želi biti samo prijatelj. Očito je da se jedno drugome sviđaju, a dok balansiraju između prijateljstva i ljubavi, čitatelj otkriva da je njihov odnos najjednostavniji dio velike slagalice. Njihovu vezu čeka suočavanje s tajnama koje mogu sve uništiti.

8.Nicola Yoon – Sve, baš sve

 

 

Pratimo djevojku koja je alergična na sve, na cijeli svijet. Doslovno ne smije izlaziti iz kuće i jedini kontakti koje ima su s roditeljima i njegovateljicom. Sve dok se u susjednu kuću ne doseli on, Olly, dečko s kojeg ne može skinuti pogled. Sigurna je da će se zaljubiti u njega i da će to biti prava katastrofa.

knjige romantične knjige Ljubavne knjige što čitati preporuke knjiga slatke knjige knjige za veljaču

Još vijesti