Trik tiktokerice Kelly za još raskošnije drvce

Dolazi najčarobnije doba u godini, a s njime i najuzbudljiviji trenutak blagdana, a to je kićenje bora. Naravno da želimo da bor bude još ljepši i još čarobniji, nego što je bio onaj iz prethodne godine.

Ključan moment svakog kićenja božićnog drvca je pravilno postavljanje rasvjete odnosno - lampica

Jedna cura na TikToku otkrila je mali trik kojim će ove godine vaše božićno drvce zabljesnuti. 

Sve što će vam trebati bit će barem dvoje božićne lampice više, nego što ste imali prošle godine.

Naime, velika većina nas postavlja božićne lampice isključivo na grane, te u tome procesu kružimo oko jelke dok ih omatamo u krug. Omatanje u krug uključuje i teže skidanje lampica kad za to dođe vrijeme.

Kelly umjesto toga preporučuje da koristimo tzv. „cik-cak tehniku“. Ona postavlja lampice od dna bora te se penje „cik-cak“, s desna na lijevo i obratno, prema vrhu bora. Prvo na taj način okiti deblo drva, a onda slijedi kićenje grana.

Ključ je dakle u slojevitome osvjetljavanju drvca, gdje deblo ne ostaje golo. Jest da će vam za izvođenje tako nečeg trebati više lampica, ali konačni rezultat je prava čarolija.

 

@kellyfitzsimons__ Get those lights right up the trunk and watch your tree glow 🎄 I used 3 x 2000 cluster lights #christmas #christmastree #christmashack #lifehack ♬ original sound - Kelly Fitzsimons

 

Božić 2022 kako na drvce postaviti lampice božićna dekoracija trik za kićenje božićnog drvca bor kićenje bora božićna rasvjeta božićna čarolija

Još vijesti