novogodišnji doček

Približava se doček i sve je izvjesnije da ćete u 2023. ući sami i kod kuće.

Bilo da se vaša ekipa nije uspjela okupiti ili su vam pak iz nekog trećeg razloga propali planovi za doček, nemojte očajavati. Možda neće biti ludo i nezaboravno, kao da ste na nekom tulumu, ali sasvim se solidno možete provesti i sami. 

Donosimo vam nekoliko prijedloga što možete raditi kod kuće u posljednjim satima 2022.

1. Skuhajte neku finu hranu

Ako volite kuhati, možete iskušati neke nove egzotične recepte ili pak možete posegnuti za klasikom i npr. naučiti kako spremati sarmice.

2. Uživajte u filmskome maratonu

Imate opciju uživati u nekim dobrim starim filmskim klasicima kojima znate završetak, možda u epizodama omiljenih serija ili pogledajte nešto što dosad niste gledali. Pa zar je toliko loše biti zavaljen u naslonjač ili u krevetu, biti pokriven dekicom i uživati u kakvom toplom napitku?

3. Uzmite čitati knjigu

Za sve vas koji volite čitati, uđite u novu godinu, čitajući neki dobar naslov. Mnoga su znanstvena istraživanja potvrdila da ova aktivnost opušta. 

4. Organizirajte wellness večeru

Upalite mirisne svijeće u kupaonici i pripremite toplu kupku. Pustite usput neku opuštajuću glazbu i uživancija može početi. Napravite piling kože. Topla kupka otvorit će vam pore, a pilingom ćete ukloniti mrtve stanice. Stavite masku za lice, uredite nokte, na cijelo tijelo nanesite hidratantnu kremu. Razmazite se kako najbolje znate i umijete.

5. Uredite se kao da nekud idete na doček

To što ne idete nikud, ne znači da ne smijete napraviti frizuru, nabaciti šminku ili izvući iz ormara najbolju modnu kombinaciju. Pustite neku dobru glazbu pa tako sređeni, možete opaliti par dobrih selfija.

6. Sastavite listu novogodišnjih odluka

Pokušajte se prisjetiti što ste to sve dobrog napravili ove godine, ali isto tako budite iskreni prema sebi i priznajte si što je sve bilo loše. Sastavite listu stvari i ciljeva koje biste željeli ostvariti i postići u 2023. Stavite je na neko vidljivo mjesto, kako biste bili čim ustrajniji u realizaciji.

7. Izađite na gradski trg

To što ste sami, ne znači da ne možete izaći na gradski trg. Manje-više svi imaju neki novogodišnji program. Izađite, zapjevajte, zaplešite, a možda usput i kog novog upoznate

kad provodiš novu godinu sam kako provesti novu sam provesti novu kod kuće nova godina 2023 dočekati novu sam

Još vijesti