stjuardesa Kat Kamalani o slavnima

Kat Kamalani je tiktokerica s 960 tisuća pratitelja.

Ova bivša stjuardesa u svojim videovima otkriva detalje posla kabinskog osoblja, a u jednom je videu otkrila kakvo je iskustvo imala sa slavnim osobama i kako se oni ponašaju u avionu.

Kim Kardashian ju je oduševila. Upoznala ju je na letu od Los Angelesa do New Yorka.

„Bila je toliko slatka“, rekla je Kat. Iako je mega popularna zvijezda na WC otišla bez cipela, to nije umanjilo konačnu ocjenu nje kao putnice te je dobila punih 10 od maksimalnih 10 bodova.

 

@katkamalani Rating celebs I’ve met. #flightattendants #celebrities #fyp #flightattendantlife #kkw #celebrity ♬ original sound - Kat Kamalani

 

Zatim se na listi našao MMA borac Conor McGregor, za kojeg Cat nije niti znala tko je. Kako Conor nije razgovarao niti s jednim članom posade, dobio je ocjenu 7/10.

Glumicu Elizabeth Berkley opisala je također kao vrlo slatkom.

„Bilo je pomalo ludo sa njom, njezinim djetetom i dadiljom, ali bila je ljubazna, baš poput anđela“, rekla je bivša stjuardesa.

U konačnici, na jednom od letova, srela je i manekenku Rosie Huntington Whiteley za koju kaže da izgleda stvarno lijepo, ali je se nije dojmila.

„Rosie je putovala za London iz New Yorka, a let je trajao sedam sati“, pojasnila je Kat, dodavši kako ju je upamtila po sjajnom parfemu, ali i po tome da ništa od ponuđenog nije pojela niti popila.

Samo je imala izvorsku vodu“, rekla je stjuardesa i dala joj ocjenu 8/10

stjuardesa Kat Kamalani kako se slavni ponašaju u avionu Kim Kardashian u avionu Rosie Huntington Whiteley u avionu Conor McGregor u avionu

Još vijesti