Kinder Joy Harry Potter

Čini se kao da su svi poludjeli za Harry Potter figuricama koje se mogu dobiti u Kinder Joyu. Sretna je vijest da je ta verzija Kinder jaja dostupna i kod nas. Samo kada kupuješ u dućanu moraš paziti da je u pitanju Harry Potter verzija jer postoji i običan i Star Wars verzija.

Harry Potter manija je zavladala i ne popušta. Masovno se kupuju Kinder Joy jaja i otkrivaju igračke s likovima iz Harryja Pottera. Navodno su na internetu dostupni kodovi uz pomoć kojih možeš osigurati da dobiješ igračku lika kojeg želiš. Jesu li ti kodovi točni? Neki kažu da jesu, neki kažu da nisu. Radi se o kodu koje možeš vidjeti sa strane na Kinder Joy jajetu. Ako je kod „A2A“ to je onda jaje u kojem ćeš dobiti igračku. Jer osim igrači možeš dobiti i razne druge stvari, poput narukvice, koje većini i nisu baš toliko primamljive. I ispada da je taj kod točan.

 

@dema.tegen Harry Potter - Kinder Joy 🧙🏼‍♂️ #harrypotter #kinderjoyharrypotter #harrypotterkinderjoy #harrypottercode #fypシ #fyp #harrypotterunboxing ♬ Harry Potter - The Intermezzo Orchestra

 

Problem nastaje kada se gledaju kodovi za pojedine igračke. Tu nekada dođe do razilaženja s kodovima. Ima puno videa u kojima možeš vidjeti kodove, a u komentarima ljudi otkrivaju da baš i nisu točni.

 

@juliaol172 Kinder Joy Harry Potter G1 S2 Codes Кіндер Джой Гаррі Поттер Коди G1 S2 kody #kinderjoyharrypotter #harrypotter #harrypotterkody #кіндерджойгарріпоттер #funkopopkolekcja #гарріпоттер #funkopop #кіндергарріпоттер ♬ Harry Potter - The Intermezzo Orchestra

 

S druge strane, ima i onih koji kažu da su dobili točno tako kako piše u kodovima. Ovdje na LINKU možeš pronaći profil na TikToku koji je napravio više od 10 tablica s kodovima i koje su jako detaljne. Ako ćeš se voditi nekim kodovima i tablicama, možda su ovi najbolji. Izgleda da je ovo i dalje igra na sreću i da se ne može predvidjeti što ćeš dobiti u Kinder jajetu. Morat ćeš kupiti i nadati se da će biti ono što si želiš. Jedino što se u velikom broju slučajeva pokazalo točno je da „A2A“ znači igračka.

kinder joy kinder jaje harry potter serijal harry potter igračke kodovi jesu li točni

Još vijesti