Kinder jaja

Čini nam se da smo svi u nekom trenutku svog života skupljali figurice iz Kinder jaja. Koliko su one zapravo super stvar za skupljanje najbolje pokazuje činjenica koliko su neki ljudi spremni platiti za one izašle prije nešto više godina.

Kinder stalno mijenja figurice koje se mogu dobiti u njihovim jajima, a svako toliko imaju i neke posebne kolekcije. Puno nas je u nekom trenu sakupljalo te figurice, a ispada da to zapravo uopće nije loša ideja. Iako se čine kao nešto što samo smeta i sakuplja prašinu, oni koji stare figurice nisu bacili, sada se na njima mogu obogatiti. Kolekcionari su spremni platiti puno novaca za neke figurice, piše Fenix Magazine. U ovom slučaju su to figurice likova iz crtića „Štrumpfovi“. Neki od Štrumpfova danas vrijede skoro 100.000 kuna. Da, dobro si pročitala. Samo jedna figurica može vrijediti toliko novaca! Ali, mora biti ona prava.

 

 

Pogledaj na tavanu imaš li nekog od ovih Štrumpfova: Štrumpf noćni čuvar, Štrumpf s frulom ili Štrumpf sa zrcalom. I da bi bilo još malo teže, radi se o figuricama koje su od plave tvrde plastike i imaju naslikane šešire i hlače. Svi drugi Štrumpfovi nisu toliko vrijedni, ali oni koji odgovaraju ovom opisu – mogu od tebe napraviti bogatašicu. Osim Štrumpfova, postoji još jedna figurica koja vrijedi nekoliko tisuća eura, a to je patuljak nazvan Ferdi Fallobst i izgleda ovako.

 

 

To su one figurice koje kolekcionari žele i za koje bi dali novce. Nemoj misliti da ćeš ih lako zavarati ako imaš nešto slično tome, ali ne baš točno ono što odgovara opisu. Oni će uočiti i najmanje greške i detalje.

kinder jaje figurice vrijednost štrumpfovi igračke iz kinder jaja

Još vijesti