Knjige

Dobra knjiga je nešto što nije loša ideja uzeti za na plažu…ili u parkić ako nisi na moru. Ovo su knjige koje su zabavne i koje ćeš pročitati u roku dok kažeš keks! Jednostavne su za čitati i savršene za ljeto.

Kada tražimo knjigu za plažu, bit će to neka lagana, zabavna i jednostavna knjige. Za plažu nisu teške i ozbiljne teme! Ako takve knjige i ti voliš čitati, onda ćemo ti sada dati nekoliko prijedloga u kojima možeš uživati ovo ljeto dok ležiš na plaži i chillaš. Knjigu je uvijek dobro imati u torbi za plažu, pogotovo ako nisi tip osobe koja voli sport. Oni koji će radije odabrati ležanje u hladu s nekim pićem, nego trčanje po suncu, knjiga je društvo koje ti treba. Na ovoj te listi čekaju knjige različitih žanrova pa ćeš sigurno i ti pronaći nešto za sebe. Imamo 6 opcija koje su na dobrom glasu i s kojima nećeš pogriješiti ako ih odabereš.

Holly Jackson - Savršeno ubojstvo: Dnevnik dobre cure

 

 

Prva na listi je jedna krimi knjiga za mlade. Prije pet godina Andie Bell ubio je njezin dečko. Njezino tijelo nikad nije pronađeno, ali on je za par dana počinio samoubojstvo, u poruci priznajući svoju krivnju. Istraga tu završava, ali Pippa nije sigurna da je to istina. Kada temu naizgled razjašnjenog ubojstva odluči uzeti kao glavnu za svoj istraživački projekt u završnom razredu srednje škole, shvatit će da se uplela u mrežu tajni koje bi je mogle doći glave.

Jennifer Niven - Do posljednjeg daha

 

 

Sljedeća će se knjiga svidjeti onima koji ipak radije biraju romantične priče. Claudine će se poremetiti planovi koje je imala za ljeto prije odlaska na faks i završit će u malom gradiću gdje nikoga ne poznaje i gdje nema telefonskog signala. Ljeto joj postane zanimljivije kada upozna tajanstvenog dečka u kog se zaljubi na prvi pogled.

Emily Giffin - Bilo je suđeno

 

 

Ljubavna priča koja će ti pokazati da ako je nešto suđeno, onda će se to i dogoditi, makar djelovalo nemoguće. Nasljednik elitne američke obitelji i siromašna djevojka uvijek su nekako bili povezani, a kada se slučajno upoznaju dogodi se tipična situacija "prava osoba, krivo vrijeme".

Silvia Moreno Garcia - Meksički roman strave

 

 

Horor knjiga koja će se svidjeti i onima koji se boje čitati strašne priče. Priča je smještena u staru vilu koja ima jezive tajne i koje čitatelji malo po malo krenu otkrivati – a što više saznaješ, to ćeš se više bojati za glavnu junakinju priče.

Kiera Cass – Nasljednica

 

 

Kiera Cass je poznata po knjigama iz serijala "Izbor", a "Nasljednica" koliko god da je nastavak, može se čitati i kao samostalna knjiga. Princeza Eadlyn samo želi naučiti kako vladati kraljevstvom, ali njeni roditelji imaju druge planove – žele da pronađe muža. Tako ju nagovore da pristane na Izbor, natjecanje mladića iz cijele zemlje koji se bore za njeno srce. Ne očekuje pronaći ljubav, ali kako upoznaje kandidate, tako se stvaraju simpatije.

Jennifer Lynn Barnes - Igre nasljedstva

 

 

Avery je siromašna djevojka koja samo želi maturirati, završiti faks i pronaći dobro plaćeni posao da može putovati svijetom. Život joj se promijeni kada sazna da je milijarder kojeg ni ne poznaje upravo njoj ostavio cijelo svoje bogatstvo. Zašto? Mora otkriti! Na putu joj stoje privlačni sinovi preminulog milijardera i brojne opasnosti.

Bridgerton - 5 Koliko su serija i knjiga "Bridgerton" različite? 8 velikih razlika u trećoj sezoni između knjige i serije

The Ballad of Songbirds and Snake Filmovi koji su nastali po knjigama: 15 filmskih naslova za koje možda ne znaš da su zapravo i knjige

Čitanje Nema izgovora za ne pročitati ove knjige: 8 klasika koji imaju manje od 200 stranica

knjige za plažu knjige za ljeto što čitati prijedlozi knjiga zabavne knjige knjige za mlade Ljubavne knjige krimi knjige

Još vijesti