Mob wife estetika

Jedna od najpopularnijih estetika na društvenim mrežama u posljednje je vrijeme bila „clean girl“ estetika, a sada joj se piše kraj jer na tron dolazi totalna suprotnost – „mob wife“ estetika. Što to je i kako izgledati kao gospođica mafijašica?

Od zalizane punđe, prirodne šminke i općenito prirodnog izgleda sada idemo u novu krajnost koja se zove „mob wife“ estetika. Estetika je zaludjela društvene mreže i svi žele izgledati kao žena mafijaša. Minimalizam je out ove godine i želimo izgledati totalno ekstra. Ova je nova estetika totalno „over the top“ i neće biti za svakoga. Ono što je dobro kod nje je da se čini kao da bi mogao biti novi izvor samopouzdanja.

That girl estetika Kako ove školske godine i ti možeš postati „that girl“? 12 navika koje moraš usvojiti

Tko se ne bi osjećao dobro kada izgleda kao da vlada gradom i da je glavna faca. Jer iako postoje neke fizičke stvari koje čine ovu estetiku, čini ju i stav. Ne možeš biti u „mob wife“ estetici ako nemaš stav koji govori da si ti glavna i da nećeš trpjeti nikakve gluposti. Što uopće znači ova estetika i kako to izgleda žena mafijaša?

 

@abbeysadleir its drinking martinis at 2pm in the afternoon 🖤🍸🍒💍 #mobwifewinter #mobwife #mobwifeaesthetic #vintagefurcoat #mobwife #mobwifeglamour #mobwifeoutfit ♬ original sound - whoisonika

 

1.Kosa s puno volumena
2.Parfem koji je intenzivan i koji je tvoj zaštitni znak
3.Smokey eyes
4.Tamni ili crveni ruževi za usne
5.Tamne ili crvene manikure i dugački nokti
6.Bunda je must have
7.Bez sunčanih naočala ni kad je vani oblačno
8.Što veći zlatni nakit
9.Životinjski uzorak
10.U ruci Martini

 

@lauracorluka Odgovor korisniku @-Brigiht.days🧸🌿 ♬ original sound - lauracorluka

 

Uz sve ovo, glavni je dodatak i ranije spomenuti stav. Trebaš znati da si glavna, ne zamarati se tuđim mišljenjima, a ako ti se netko i pokuša suprotstaviti – neće završiti dobro. Ne smiješ dati ljudima da se zezaju s tobom i moraš se zauzimati za sebe, kao i ignorirati sve one nebitne.

 

 

Ova je estetika novi hit koji je u samo par dana zarazio hrpu cura, a sada znaš i što točno znači i kako izgleda.

Instagram fotke KVIZ: Koja treba biti tvoja Instagram estetika?

mob wife estetika u trendu mafijaševa žena cure žele izgledati što to znači kako izgledati što ti treba za mob wife estetiku

Još vijesti