Kinder Bueno

Kinder Bueno je mnogima najdraža čokoladna poslastica! Sada je u trendu novi način kako ga mnogi jedu i tvrde da je tako bolji. Samo što se s time baš i ne slažu svi.

Zaista su rijetke osobe koje ne vole Kinder Bueno. Ako ne voliš običan, onda ti se sigurno sviđa Kinder Bueno White opcija! Iako ga jedemo potpuno normalno, sada je u trendu da se upravo s njim napravi trik zbog kojeg je, kako mnogi govore, puno ukusniji. Trik je taj da ga prvo izvade iz pakiranja, ali da čokoladica i dalje ostane u svojem prozirnom omotu. Zatim ga takvog spreme u zamrzivač i tamo ga ostave neko vrijeme jer je navodno bolji kada je smrznut.

 

@stenic1 Couldnt recommend this more, go try it now! #frozenkinderbueno #kinder #chocolate #frozen #stenic #corn #itscorn #review #fyp ♬ original sound - AaliyahCaught4K • Friends

 

Mnogima se svidjela ova ideja pa je samim time i smrznuti Kinder Bueno postao trend. No, nije svima toliko fin kao što pokazuju na videima. Jedna od njih je i Nikol koja je na TikToku poznata po isprobavanju razne hrane, slastica i sladoleda.

 

@nikolfoodie Smrzbuti Kinder Bueno. Vidjela sam da je ovo trend ovdje na TikToku. Pa evo… #nikolfoodie #smrznutikinderbueno #frozenkinderbueno #hrana #ocjenjujemhranu #isprobavamhranu #trendnatiktoku #nikolfragrance #ocjene #stojesti #recenzijehrane #recenziramhranu ♬ WHATITDO - God.Damn.Chan

 

Ona je svoj Bueno također zamrznula i probala, ali nije bila oduševljena. Napominje da je puno tvrđi nego inače, a samim time ga je i teže jesti. Uz to napominje da je dosta izgubio svoj izvorni okus, što znači da smrznuti Bueno ipak nije takav hit kakvim ga predstavljaju.

Hoćeš li isprobati trend sa smrznutim Kinder Buenom?

Ukupno glasova:

Toblerone Cijelo vrijeme živimo u zabludi – do sada smo pogrešno jeli ovu omiljenu i poznatu čokoladu

Menstruacija Hrana i piće zbog kojih će ti menstruacija biti obilnija – pazi što jedeš u 'one dane'

kinder bueno isprobavanje slatkiša smrznuti kinder bueno kinder bueno trend

Još vijesti