Coca Cola

Kada pomisliš na Coca-Colu, vjerojatno ti prvo na pamet padne osvježavajuće piće koje pijuckaš u kafiću s prijateljicom. No, jesi li ikada razmišljala o tome da Coca-Cola može biti više od samo napitka?

Makup trikovi Trikovi u šminkanju koji će ti olakšati život: Top 5 hackova koje smo naučili na TikToku


Coca-Cola nije samo formula za osvježenje, već i mali trik u rukavu kojega možeš iskoristiti u raznim škripcima… Rijetko tko razmišlja o tome da Coca-Cola može imati brojne druge korisne primjene osim pijuckanja, ali to nije tako. Osim što je popularan napitak, Coca-Cola je nadmašila samu sebe po pitanju učinkovitosti u drugim poljima. Isprobaj ove trikove i uvjeri se sama.

1. Blistav nakit
Prvi trik koji želimo podijeliti s tobom je kako obnoviti svoj nakit na brz i jednostavan način. Ako ti se nakit zaprljao ili se na njemu javljaju prvi znakovi hrđe, ne brini! Coca-Cola je tu da spasi ogrlice i naušnice. Sve što trebaš učiniti je potopiti svoj nakit u Coca-Colu nekoliko minuta, a zatim ga nježno protrljati četkicom za zube. Nakon toga, isperi nakit čistom vodom i divit ćeš se sjaju koji se vratio tvojim slatkim komadima.

via GIPHY

2. Coca-Cola kao tretman za kosu
Jesi li znala da Coca-Cola može poslužiti kao savršen tretman za tvoju kosu? Može pomoći u zaglađivanju i definiranju kovrča, dok šećer dodaje volumen tvojoj kosi. Prije nego što opereš kosu, jednostavno je isperi smjesom vode i Coca-Cole. Ostavi da djeluje nekoliko minuta, a zatim isperi čistom vodom. Tvoja kosa će biti meka, sjajna i puna života.

Hack s aluminijskom folijom Cure su počele trljati aluminijsku foliju po kosi – ovaj trik pomaže kod problema koji puno nas ima


3. Osvežavajuća maska za lice i tijelo
Coca-Cola također može biti sastojak za čišćenje i osvježavanje kože lica i i tijela. Pomiješaj Coca-Colu s rastopljenim tvrdim sapunom za tijelo i dodaj žlicu jabučnog octa. Stavi smjesu u hladnjak dok se ne stegne, a zatim ju nanesi na lice. Nakon nekoliko minuta, kada se smjesa stvrdne, isperi lice hladnom vodom i nanesi hidratantno mlijeko za tijelo ili kremu za lice. Tvoja koža će biti čista, osvježena i blistava.

via GIPHY

4. Riješi se zalijepljenih žvaka
Ako ti se ikada dogodi da ti žvaka zapne u kosi ili se zalijepi na cipelu, ne brini! Coca-Cola je tu da ti pomogne. Jednostavno prelij žvaku Coca-Colom i pusti da djeluje nekoliko minuta. Nakon toga, žvaka će lako otpasti, što će ti onda olakšati uklanjanje.

5. Spas za naočale
Zamazane naočale mogu biti prava gnjavaža, ali uz pomoć Coca-Cole, taj problem ćeš riješiti u trenu. Isperi stakla svojih naočala Coca-Colom i nježno ih trljaj dok ne postanu čista. Zatim ih isperi čistom vodom i uživaj u rezultatima!

Šamponi Cure su u šampon počele sipati jedan zabavan dodatak kako bi oprana kosa izgledala još bolje

 

 

trikovi s coca-colom čišćenje nakita Kovrče žvaka naočale

Još vijesti