Nervozna djevojka

Vjerujemo da je ovo jedna od najneugodnijih situacija ikada! Ovaj dečko je na neobičan način došao do broja jedne djevojke, a poslije se i uvrijedio kada mu nije htjela odgovoriti na poruku. Tko i bi s obzirom na način kojim je došao do broja.

Jedna djevojka podijelila je svoju čudnu priču s neznancem koji je preko ogrlice njenog psa došao do njezinog broja mobitela. Kako navodi Tyla, djevojka je u šetnji sa svojim psom kada joj je prišao neki neznanac kako bi mazio njezinog ljubimca. Očito kako to nije bila jedina njegova namjera jer je kasnije dobila poruku od njega u kojoj je on napisao: 'Hej, vidio sam tvoj broj na ogrlici tvojeg psa. Hvala što si mi dopustila da je pomazim. Trebali bi se češće družiti' – napisao je.

via GIPHY

 

Djevojka neznancu nije odgovarala na poruku jer je shvatila kako je to zaista čudan način da dođeš do broja mobitela neke djevojke, a upravo to je izazvalo reakciju kod neznanca koji joj se odlučio i nakon toga javiti još nekoliko puta. Bio je ljut i uzrujan što mu ona ne želi odgovoriti na poruku pa ju je maltretirao u obliku još nekoliko poruka kasnije.

Flertanje Ako ti simpa ne daje dovoljno pozornosti – uz ovih 10 suptilnih načina dobivaš pažnju od SVAKOG dečka

Mišljenja su podijeljena oko slučaja ove djevojke te jedni misle kako pretjeruje sa svojom užasnutom reakcijom, dok su drugi na njezinoj strani i tvrde da se broj na ogrlici ljubimca tamo nalazi u slučaju da se ljubimac izgubi, a ne da neki neznanac uzima broj zbog dopisivanja. Što ti misliš o tome?

 

Je li to čudan način za uzimanje broja od djevojke?

Ukupno glasova:

Slika nije pronađena Pitanja koja moraš postaviti prije nego što se vidite: 8 njih koja će ti olakšati susret uživo sa simpom

zanimljivosti dobivanje broja broj na ogrlici od psa čudan način za upoznavanje

Još vijesti