Koze kao pratnja za maturalnu

Sezona maturalnih večeri je pred nama. I dok naši maturanti razmišljaju o odijelima, haljinama, frizurama i modnim dodacima, maturanti u Americi razmišljaju kako i gdje nabaviti kozu.

Da, dobro ste pročitali. Povesti kozu sa sobom na maturalnu je trenutačno najveći trend u SAD-u. Cure i dečki masovno dijele objave na TikToku na kojima ih vidite tip-top sređene dok poziraju s kozama.

 

@steezyjayhh #greenscreen #greenscreenvideo CRUSHED PROM! #viral #goat🐐 #prom23 ♬ beautiful 2 - sped up sounds

 

Pitate se odakle im takva ideja? Pa za sve je zaslužan slavni košarkaš Michael Jordan. On je nadaleko poznat kao GOAT, što je skraćenica od „Greatest of All Time“ ili „najveći svih vremena“. Kad je Jordan igrao za Chicago Bullse, nosio je broj 23. Kako su ovogodišnji maturanti generacija 2023, tako su pronašli poveznicu s Jordanovim brojem dresa te su odlučili na najvažniju večer u životu povesti „GOAT“, odnosno kozu.

 

@duhh.itskera P R O M M M M 💙🐐! #prom #prom23 #prom2k23 #goat #blowthisup #viral #fyp #foryoupage ♬ original sound - KayKay

 

Osim što su sređeni maturanti, sređene su i koze. Tako je jedna maturantica uskladila outfite sa svojom kozom. Dok je ona u šljokičastoj haljini, koza ima šljokičasti povodac i ogrlicu. Njezina objava ima nevjerojatnih 3 milijuna pregleda na TikToku.

„Ajme, ti i tvoj pratilac izgledate tako dobro“, napisala je jedna TikTokerica u komentarima.

 

@hunterjofarm

Prom… but with goats!🤩

♬ Everything I Love - Morgan Wallen

 

Možda se pitate odakle tim ljudima sve te silne koze? Pa tu su svoju priliku za zaradu vidjeli vlasnici farmi i uzgajivači koza koji su svoje četveronožne ljubimce iznajmljivali ljudima za čišćenje površina obraslih korovom, što je bila odlična ekološka alternativa različitim pesticidima.

Od toga da ih se iznajmljuje samo za održavanje zelenih površina, koze su doživjele svoje zvjezdane trenutke te su se ove sezone premetnule u top pratnje za maturalnu.

Baš jedna takva tvrtka „Get your goat rentals“, objavila je video na TikToku kojim poziva druge maturante da im se obrate za iznajmljivanje koze.

 

@get_your_goat_rentals #atl#atlanta #GOAT #getyourgoatrentals #prom ♬ Purple Maze - Lalinea

 

Koze koža koza kao pratnja na maturalnu večer povesti kozu na maturalnu košarkaš Michael Jordan maturanti generacije 2023 goat koza Greatest of All Time maturanti 2023

Još vijesti