Prijateljice

Prema TikToku, potrebno vam je nekoliko prijateljica da biste imali puni društveni krug – točnije sedam njih. To je onaj mali, ali opet – ne premali krug cura na koji se možete osloniti i u kojem svaka ima svoju jasno definiranu ulogu.

Navodno bismo ih sve trebale imati u idealnom slučaju, jer svaka od njih nam nudi jedinstvenu perspektivu ili posebnu vrijednost koju nam nitko drugi ne može pružiti.

Od osobe od povjerenja koju poznajete od djetinjstva pa do najbolje prijateljice koja vas tjera da budete najbolja verzija sebe, evo kakve biste sve vrste prijatelja trebali imati u svojem životu.

 

@slothyrach luv this💛🥰😁 #CapCut ♬ original sound - Rachel

 

1. Prijateljica iz djetinjstva

To su one osobe s kojima ste odrasli, prijateljice iz vrtića ili iz susjedstva s kojima ste se igrali kao dijete. Nije važno ako se više ne viđate često, ali s njom imate tu jednu vezu koja će uvijek biti posebna

2. Prijateljica koja vas može nasmijati u svakoj situaciji

To je ona cura s kojom su zagarantirani smijeh, zabava i dobar provod. Ona jednostavno uvijek zna kako vas oraspoložiti. 

3. Prijateljica s kojom možete uvijek razgovarati, ali se ništa ne mijenja

Postale ste prijateljice usred nekih posebnih okolnosti ili iskustva koje vas povezuje. Možda se ne vidite svaki dan, ali to je prva osoba koju ćete nazvati kada vam treba neki dobar savjet ili običan razgovor.

4. Prijateljica kojoj možete sve reći

To je ona prijateljica koji sluša, a ne osuđuje i koja vas uvijek podržava. S takvom osobom možete podijeliti svoje najskrivenije tajne i biti sigurni da vas neće osuditi.

5. Prijateljica koja vam je kao sestra

Ma ona je više od prijateljice, ona je član obitelji. S njom sve dijelite, od odjeće, hrane pa do tajni.

6. Prijateljica s kojom ne možete zamisliti da niste prijateljica

To je ona osoba koju ćete voljeti cijeli svoj život. Čak i da se u nekom trenutku svog života posvađate, uvijek ćete naći razloga da joj oprostite, jer vaše prijateljstvo je jače od svega.

7. Prijateljica koja zna sve vaše ljubavne probleme (čak i ako ih ne želi znati)

Ona će poslušati strpljivo sve vaše ljubavne jade i ona je slamka spasa kad vam u ljubavi nikako ne ide. To je ona prijateljica koja zna dati najbolje savjete o dečkima i vezama.

 

@lysscausey 7 bridesmaids for a reason 🥹🤍#CapCut #bride #married #wedding #bridesmaids #7friendtheory #2023bride #bestfriend ♬ original sound - Lysscausey

 

Hashtag #7friendstheory na TikToku broji više od 11 milijuna pregleda, a većina objava je i više nego emotivna. Ako i vi među svojim prijateljicama možete pronaći 7 koje savršeno odgovaraju opisu, možda se možete pridružiti ovom TikTok izazovu i napraviti takvu sličnu objavu, kojom ćete raznježiti svoje cure iz društva.

teorija prijateljstava tiktok teorija o 7 vrsta prijateljstava 7 vrsta prijateljica svi trebamo 7 prijatelja

Još vijesti