Božićno drvce TikTokerice Sam Holtwick

Ukoliko ste se zasitili onih klasičnih i tradicionalnih dekoracija na božićnim drvcima i želite nešto totalno drugačije, nešto što je ludo i neobično, mogli biste se inspirirati prijedlogom TikTokerice Sam Holtwick.

Naime, ona je svoje božićno drvce dekorirala mrežastim spužvicama za kupanje, koje velika većina nas ima u svojim kupaonicama.

„Nazovite me ludom, ali kako se prije toga nisam sjetila“, napisala je Sam u TikTok videu koji broji preko 3,5 milijuna pregleda.

„Kada želite božićno drvce s motivom slatkiša, ali ne želite plaćati skupe ukrase, onda je ovo rješenje“, preporučila je svojim pratiteljima Sam.

 

@samholtwick Call me crazy but how have I not thought of this before?! When you want a Christmas Candy Theme tree but don’t want to pay a ridiculous amount 🍭🍬🎄❄️ #christmas #christmashack #christmasdecor #christmastree #christmastiktok #christmas2022 #diy #girlmom #lifehack ♬ Dance of the Sugar Plum Fairy (Trap Remix) - Christmas Classics Remix

 

U isječku od 16 sekundi, Sam demonstrira kako izrađuje ukrase za svoje drvce. Uzima hrpu šarenih mrežastih spužvica, na njih lijepi karton u obliku stošca te u konačnici dobiva ukras koji podsjeća na šećernu vunu na štapiću.

Na kraju videa pojavljuje se njezino nasmijano dijete i božićno drvce.

Njezin način ukrašavanja bora dobio je mnoštvo komentara, od onih koji su bili oduševljeni, do onih koji su se zgražali. Osjećaji i dojmovi su bili pomiješani.

„Ne znam je li mi ovo prestrašno ili predobro“, napisao je jedan korisnik

„Nisam bio siguran kako će to ispasti, ali zapravo je divno i super kreativno“, napisao je drugi korisnik.

Moguće da je Sam pokrenula novi trend kod ukrašavanja drvca, jer se jedna žena u komentarima požalila kako je jučer u trgovini htjela kupiti takve spužvice, međutim, na policama ih više nije bilo.

Božić 2022 mrežaste spužvice za kupanje drugačjia božićna drvca neobičan bor inovativne ideje za ukrašavanje bora Sam Holtwick

Još vijesti