Božićno drvce TikTokerice Sam Holtwick

Ukoliko ste se zasitili onih klasičnih i tradicionalnih dekoracija na božićnim drvcima i želite nešto totalno drugačije, nešto što je ludo i neobično, mogli biste se inspirirati prijedlogom TikTokerice Sam Holtwick.

Naime, ona je svoje božićno drvce dekorirala mrežastim spužvicama za kupanje, koje velika većina nas ima u svojim kupaonicama.

„Nazovite me ludom, ali kako se prije toga nisam sjetila“, napisala je Sam u TikTok videu koji broji preko 3,5 milijuna pregleda.

„Kada želite božićno drvce s motivom slatkiša, ali ne želite plaćati skupe ukrase, onda je ovo rješenje“, preporučila je svojim pratiteljima Sam.

 

@samholtwick Call me crazy but how have I not thought of this before?! When you want a Christmas Candy Theme tree but don’t want to pay a ridiculous amount 🍭🍬🎄❄️ #christmas #christmashack #christmasdecor #christmastree #christmastiktok #christmas2022 #diy #girlmom #lifehack ♬ Dance of the Sugar Plum Fairy (Trap Remix) - Christmas Classics Remix

 

U isječku od 16 sekundi, Sam demonstrira kako izrađuje ukrase za svoje drvce. Uzima hrpu šarenih mrežastih spužvica, na njih lijepi karton u obliku stošca te u konačnici dobiva ukras koji podsjeća na šećernu vunu na štapiću.

Na kraju videa pojavljuje se njezino nasmijano dijete i božićno drvce.

Njezin način ukrašavanja bora dobio je mnoštvo komentara, od onih koji su bili oduševljeni, do onih koji su se zgražali. Osjećaji i dojmovi su bili pomiješani.

„Ne znam je li mi ovo prestrašno ili predobro“, napisao je jedan korisnik

„Nisam bio siguran kako će to ispasti, ali zapravo je divno i super kreativno“, napisao je drugi korisnik.

Moguće da je Sam pokrenula novi trend kod ukrašavanja drvca, jer se jedna žena u komentarima požalila kako je jučer u trgovini htjela kupiti takve spužvice, međutim, na policama ih više nije bilo.

Božić 2022 mrežaste spužvice za kupanje drugačjia božićna drvca neobičan bor inovativne ideje za ukrašavanje bora Sam Holtwick