Promo - 1

MAR-MAR d.o.o. se odlično pripremio za novu školsku godinu uvodeći nove inovacije u svoje pametne LipaMill bilježnice. Školarcima je pripremio besplatnu inovativnu mobilnu aplikaciju SmartLines koja ima ulogu školskog asistenta.

Aplikacija pomaže učenicima da planiraju svoje školske i izvanškolske aktivnosti, uče i iskoriste prednosti osobne organiziranosti.

Promo - 2

SmartLines aplikacija je hrvatska inovacija koja izaziva veliki inozemni interes i trenutno je dostupna na 16 jezika. Potencijal su prepoznali i u Brazilu gdje će aplikacija uskoro postati dostupna tržištu od preko 220 milijuna ljudi. Pokazali smo da trudom i radom jedna mala država poput Hrvatske može ponuditi globalna inovativna rješenja, na što smo ponosni.

Glavne značajke aplikacije su raspored sati, dnevni, tjedni i mjesečni planer te skener koji olakšava školarcima jednostavno skeniranje i dijeljenje pisanih materijala, te obavještavanje o svim nadolazećim obavezama u školi, ali i izvan nje.

Promo - 3

Sve svoje obaveze učenici za vrijeme nastave mogu notirati u planer koji se nalazi unutar Lipa Mill bilježnice, te ih, pod odmorom ili nakon nastave, jednostavno skenirati kroz SmartLines aplikaciju koja će ih procesuirati OCR-om te spremiti u digitalni planer. Za svaki pojedini zadatak školarci mogu podešavati periodičnost dolaska notifikacija.
Uz planer i raspored sati, mogu skenirati i bilješke iz bilježnice. Aplikacija prilikom skeniranja automatizmom obrezuje, prilagođava kontrast i svjetlinu fotografije te na taj način osigurava lako čitanje sadržaja i uštedu tonera kod ispisa.

Promo - 4

SmartLines potiče učenike da budu organzirani i da se lakše nose sa svojim obvezama, ali je i odličan alat za roditelje kojima je puno lakše pratiti nadolazeće obaveze u realnom vremenu, bilo da se radi o ispitu, domaćoj zadaći, lektiri, projektu, pokusu, digitalni planer ima sve na jednom mjestu. Sav sadržaj može se jednostavno dijeliti preko Whatsappa ili sličnih servisa, tako da učenici mogu dijeliti sadržaj i svojim postojećim grupama, učenicima u odsustvu ili pak roditeljima.
Ono što je najvažnije napomenuti jest da ovakav način organizacije ne podrazumijeva korištenje uređaja za vrijeme nastave, jer se obaveze za vrijeme sata evidentiraju u planer koji se nalazi u Lipa Mill bilježnici, a onda naknadno pod odmorom ili pak nakon škole jednostavnim fotografiranjem aplikacija odradi sve ostalo.
Aplikacija je namijenjena LipaMill "pametnim" bilježnicama koje se lako prepoznaju po planeru na početnim stranicama bilježnice i markerima odnosno malim oznakama u uglovima svakog papira.
Sve obaveze mogu se na vrlo jednostavan način unositi i kroz samu aplikaciju.

Aplikacija SmartLines je besplatna za sve i može se jednostavno preuzeti u App Storeu ili Google Playu. Prilikom pokretanja nije se potrebno registrirati odnosno ostavljati nikakve osobne podatke. Za sve ostale informacije u vezi aplikacije možete se informirati na www.smartlines.hr

lipa mill mar mar smartlines aplikacija

Još vijesti