Medvjedić Puffy

Bugarska tvrtka Loving bear Puffy na tržište je plasirala plišanog medu, ali u veličini prosječnog muškarca.

Medvjedić Puffy napravljen je prema obliku i veličini muškog tijela i s glavom slatkog plišanca. Prema tvrdnji proizvođača, Puffyja je osmislila obična žena koja zazire od toga da bude sama.

„Mi smo žene same iz raznih razloga. Ponekad je to naš osobni izbor, loša sreća ili sudbina, ali svi trebamo nečiju prisutnost ili zagrljaj, pogotovo navečer prije nego što zaspimo. Zato je Puffy napravljen u ljudskom obliku i veličini kako bi, što je više moguće, zamijenio nedostatak fizičke prisutnosti“, rekli su iz tvrtke koju su osnovale dizajnerica Ina Marholeva i manekenka Tonia Berdankova.

Medo ima 170 centimetara, teži samo 3 kg i za njega je potrebno izdvojiti 160 dolara.

Puffy, kako kažu, pruža emocionalnu podršku i zagrljaj. Idealan je za sve one kojima je teško pronaći udoban položaj za spavanje, jer pruža potporu za koljena, leđa i glavu. Uz to, on "ne hrče, ne gunđa i ne ljuti se", stoji u objavi na njihovoj Facebook stranici, čime očito aludiraju kako je Puffy bolji i od svakog ljudskog bića

Ukoliko ga naručite, medo na kućnu adresu stiže bez odjeće pa mu kasnije sami možete birati outfit. Iz bugarske su tvrtke poručili kako je Puffy savršen dar za sve one koji prolaze trenutke usamljenosti, pogotovo će biti savršen poklon za božićne blagdane.

što kupiti za Božić Loving bear Puffy Medvjedić Puffy emocionalna podrška i zagrljaj plišanac Božić 2022

Još vijesti