Georgia Rose

Taylor Swift najavila je datume svojih koncerata koje će održati u sklopu turneje „Eras Tour“. To znači da hrpa fanova diljem svijeta pokušava doći do ulaznica.

Među njima je i jedna mlada djevojka koja je na TikToku pojasnila kako je slučajno potrošila 10 tisuća dolara kupujući karte za sebe i svoju sestru, što je gotovo 9 tisuća dolara više nego što je u početku bila spremna izdvojiti.

Pa kako se to uspjelo dogoditi i zašto je Georgia Rose sebe nazvala „moronom“?

Pogrešku su očito uzrokovali tehnički problemi na web stranici American Expressa. Naime, otvorila je četiri prozora za kupnju karata, jer se web stranica srušila. Na njezino potpuno iznenađenje, karte su na kraju bile kupljene u baš sva četiri prozora.

 

@__georose Replying to @Aelin I d!ed dead 🫠 #taylorswiftaustralia #erastourtickets #amexpresale #thegreatwartaylorswift ♬ karma sped up - julianna! 🪩💐💌

 

„Bila sam pod velikim stresom, doslovno sam se tresla u ovom trenutku, punom vibracije kraljice drame“, priznala je djevojka koja je čekala u virtualnom redu kupnju ulaznica.

Kako je navela dalje u videu, odabrala je jedan od prozora, izašla iz ostalih i kliknula na odjavu. Dok je čekala na isplatu, došla je do zastrašujućeg otkrića.

Gledam u pozadinu i piše 10 tisuća dolara. Smrznula sam se. Srce mi je doslovce stalo. Sljedeće minute hiperventiliram. Doslovno jecam.“, otkrila je djevojka kako je s kartice njezinog tate skinuta velika svota novaca.

Na kraju se ipak snašla tako što je karte prodala prijateljima i članovima obitelji koji su propustili doći do ulaznica u početnoj prodaji.

Taylor Swift 10 tisuća dolara ulaznice za koncert taylor swift slučajno potrošila 10 tisuća dolara Georgia Rose georgia rose i ulaznice za taylor swift

Još vijesti