Dekica morski pas

Dolazi vrijeme kada će zamatanje u dekice biti neizostavni dio gledanja filmova navečer ili općenito života. Udobne je tijekom jeseni i zime imati neku mekanu dekicu u koju ćeš se zamotati kao tortilja. E pa ova na morskog psa je najpoželjnija deka trenutno.

Najbolja stvar za jesen i zimu IKAD! Dekica će nam uskoro postati glavni dio outfita koji nosimo po doma i na društvenim je mrežama počela trendati jedna koju čini se želi svaka cura. Kada ju vidiš, bit će ti jasno i zašto. To je dekica „morski pas“. Zapravo se radi o dekici u koju se možeš obući i koja će te pretvoriti u morskog psa.

Altoids novčanici Praktični trend koji lajkamo: Cure kutijice od mentol bombona pretvaraju u slatka spremišta za sitnice

Izgleda jako udobno, toplo i mekano. Idealna je za chillanje i gledanje serija, nešto što će te utopliti kraj prozora dok čitaš knjigu ili što ćeš nositi kada se istuširaš, a još ne ideš spavati. Dekica se može obući, zakopčati i skroz će te „progutati“.

 

@cottondoll36 #sharkblanket ♬ original sound - Cotton doll

 

Neki kažu da se može nabaviti u različitim veličinama, da bude dobra i onima koji su viši i onima koji su niži. Dekica postaje sve popularnija i popularnija, a što je više trendi, to će ju biti lakše nabaviti. Već ih sada ima po stranicama kao što je Ali Express, jer naravno da je original prilično skup.

 

@nicolerice22 HAHA I FINALLY GOT THE SHARK BLANKET ‼️ seriously seriously go check out @MySharky this might just be the best thing i’ve ever gotten #shark #sharkonesie #mysharky #sharkblanket #sharkgirl #ilovesharks #tryon #unboxing ♬ original sound - nicole

 

U ovakvoj ti dekici sigurno neće biti hladno! Jednom kada ju obučeš, nećeš se dati van iz nje.

Duhovi Ideja za fotkanje koja je osvojila društvene mreže: Poze i inspiracija za Halloween fotke s frendicom!

dekica društvene mreže tiktok u trendu dekica morski pas dekica za obući najpoželjnija dekica hit

Još vijesti