Aleksandra Prijović

Ako ste otvorili ovaj članak, vjerojatno ste i sami fan Aleksandre Prijović. Možda ste i sretnik koji je uspio uhvatiti karte za njezin koncert pa 100% znate sve njezine pjesme i teško vam je opće izdvojiti koja vam je najbolja.

Koja je pak to Aleksandrina pjesma koja najbolje opisuje vibraciju i energiju vašeg horoskopskog znaka?

Ako se već ne možete odlučiti koja vam je Aleksandrina pjesma omiljena, pronađite svoj horoskopski znak, jer tamo će biti Aleksandrina pjesma koja bi mogla postati vaša nova himna.

Ovan – „Zver“

Nema vatrenijeg znaka od prvog znaka Zodijaka. Kad prvi znak Zodijaka nešto želi, onda ide glavom kroz zidove, ruši sve pred sobom. Stoga vas najbolje opisuje refren Aleksandrine pesme „Zver“, jer i vi možete biti prava zvjerka kad se borite za nešto u životu, bilo to u ljubavi, poslu ili nečem trećem. „Iza dobre žene krije se ozbiljan manijak“ i „Ko zver za tragovima, idem gde god te ima“ stihovi su koji najbolje opsuju djevojku Ovna kad se zainati svima i svemu. Kad poželi nešto imati, djevojka Ovnica će to i ostvariti.

Bik – „Ja sam odlično“

Djevojke u horoskopskom znaku Bika su oličenje kvaliteta i vrlina, zbog koje bi svaki dečko poželio biti u vezi s njima. One su lijepe, odane, vjerne, racionalne i uvijek pune podrške. No, ne cijene to uvijek svi. Svaka Bikica koja se našla izdana i povrijeđena, pronaći će se u ovim stihovima: „A ja sam odlično, jer više mi nije stalo, a ja sam odlično, da je bolje, ne bi valjalo“. To je oličenje pravih cura Bikova, one su poput stijena. Preživjet će i najgore, ali ništa ih u životu ne može slomiti.

 

Blizanci – „Dam Dam Dam“

Nema veze koliko su stare, one su horoskopske vječite djevojčice, koje mogu šarmirati svakog muškarca svojom vedrinom, optimizmom i živahnošću. No iza maske bezbrižnosti i naivnosti krije se inteligentna djevojka koja može prozreti suprotni spol. Ne opisuje li vas stoga najbolje pjesma „Dam Dam Dam“. Djevojka u pjesmi namjerno ostavlja krivi broj svom udvaraču, poigrava se s njim, dok on naivno vjeruje kako će je uspjeti smotati i šarmirati. No to neće moći s djevojkom u znaku Blizanca, jer ona je previše pametna, a zabavlja je igrati se s dečkima, baš kao sa svojim lutkicama.

 

Rak – „Marš“

Račice su jedne od najemotivnijih horoskopskih znakova. Vaša je ljubav jaka, duboka i bezuvjetna. Učinit ćete sve za one koje volite, bilo da govorimo o prijateljstvima, bilo da govorimo o ljubavnim odnosima. No što se događa onda kad ste povrijeđeni? Vaše ljubavne emocije mogu se pretvoriti u ekstremnu mržnju. Prema istraživanjima FBI-ja, Rakovi su među najopasnijim ljudima horoskopa. U pjesmi „Marš“ postoji baš takav stih koji opisuje povrijeđenu Račicu: „Mogla bih da te odrobijam, ma kad si takva nula ne bih trepnula“. Račice vole intenzivno, no jednom kad se naljute, onda je to-to, gotovo, zbogom i „Marš“.

 

Lav – „Legitimno“

Djevojke u znaku Lava nemoguće je zaboraviti. Vi ste prave kraljice, ponosne, strastvene i originalne. Prštite od samopouzdanja, znate tko ste, što ste i koliko vrijedite. Zato vas najbolje opisuju stihovi pjesme „Legitimno“: „Nije ona ja, nema vatru u genima“. Oni koji su vas izgubili ili na neki način prevarili, neće vas moći nikad preboljeti ni zaboraviti.

 

Djevica – „Za nas kasno je“

U ljubavi tražite stabilnost, odanost i iskrenost. Ne zanosite se lako. Ne dobijete li ono što trebate, ne zadovoljava li dečko vaše kriterije - idete dalje. Vi ste ona ledena kraljica koja neće popustiti, čak ni kad imate osjećaj da se srca raspada na tisuću komadića. Stoga uvijek znate kad treba staviti „točku na i“ pa reći „ljubavi, za nas kasno je“.

 

Vage – „Placebo“

Djevojke u znaku Vage prirodni su magnet za suprotni spol. Zbog toga što su šarmantne, nemaju problema s privlačenjem udvarača, koji joj dolaze sa svih strana. Više izbora, znači i više muke za Vagu koja uvijek važe i promišlja. Stoga je pjesma „Placebo“, baš za vas, jer Aleksandra se kroz stihove stalno pita „je li to ljubav ili je placebo“, „da li smo rješenje ili komplikacija“ te ima dileme jesu li ona i njezin udvarač „dobitna kombinacija“. Ovo su dileme koje muče svaku prosječnu Vagu.

 

Škorpion – „Ko si ti“

Cure Škorpioni među najfatalnijim su i najtajanstvenijim znakovima horoskopa. Vaša strast i karizma privlače suprotan spol, jednako kao i neustrašivost i tvrdoglavost. Kako su Škorpionke često privučene tamnim temama i svim onim što je zabranjeno, nerijetko se i same nađu u zabranjenim vezama. Njima je naime zabranjeno voće najslađe voće. Pjesma „Ko si ti“ najbolje opisuje čari zabranjene ljubavi

 

Strijelac – „Sabotiram“

Djevojke Strijelci su uvijek optimistične, obiluju strašću i zaraznom energijom. Uvijek su u pokretu, uvijek imaju ideje za novim pustolovinama i avanturama. No duboko u sebi boje se veza i vezivanja samo za jednu osobu. Boje se da će izgubiti svoju slobodu i individualnost. Stoga bi vaša himna mogla biti pjesma „Sabotiram“. Ona govori o djevojci koja je jednom pogriješila pa se boji novih ljubavi i prilika: „Sabotiram kad mi traže ljubav novu“ i „Rođena da loše biram, rođena da samu sebe sabotiram“.

 

Jarac – „Prvi si počeo“

Djevojke u znaku Jarca su racionalne i pragmatične, snažne i odlučne. Ne poklanjanju svoje srce tek tako i vrlo je teško steći njihovo povjerenje. Kad ove alfa-žene vole, onda vole do kraja. Neće odustati tek tako. No ako ih dečko povrijedi, naučit će svoju drugu polovicu pameti za sva vremena. Ako budu i prozvane, reći će hladno „prvi si počeo“. S njima je uvijek sve jasno, ono što im dajete, to ćete dobiti i natrag: s kamatama. 

 

Vodenjak – „Bogata sirotinja“

Za djevojku rođenu u znaku Vodenjaka ne vrijede stereotipi niti pravila. Radi po svome i ne voli kad joj drugi zapovijedaju. Ona je posebna, originalna i uvijek ima neki svoj put. Isto tako može biti nemilosrdna i totalno bezosjećajna, kad shvati da je povrijeđena i da joj se radilo iza leđa. Stoga će se svaka djevojka Vodenjak pronaći u stihu pjesme „Bogata sirotinja“ u kojem Aleksandra pjeva o preljubniku koji dolazi moliti, no djevojka Vodenjak jednostavno „nema milosti“.

 

Riba – „Litra vina – litar krvi“

Intuitivne, senzibilne, emotivne i romantične – to su Ribe. Možda nitko dobro tako ne svladava umjetnost ljubavi kao vaš znak Zodijaka. Stoga vrlo duboko proživljavate poraze i ljubavnu bol pa čak možete ići i u ekstremnosti da biste zaboravili nepravde koje su vam nanesene. Stoga će se Ribe najbolje prepoznati baš u stihovima pjesme „Litra vina - litra krvi“. Preživite vi uvijek sve, ali vi ste među onim curama koje se može vidjeti kako istodobno pjevaju, smiju se i plaču. 

 

 

 

 

 

 

Aleksandra Prijović pjesma aleksandre prijović aleksandra prijović i horoskop pjesme aleksandre prijović i horoskop koncert aleksandre prijović

Još vijesti