Rođendanska torta

Astrološki smo zakoračili u vladavinu Škorpiona. Svi oni koji slave rođendan između 23. listopada i 21. studenog pripadaju upravo ovome znaku.

Imaš li i ti u svojem životu kakvu Škorpionku ili Škorpiona? Hajdemo vidjeti što zvijezde kažu o njihovoj osobnosti i o njihovom karakteru. Kakvi su u međuljudskim odnosima, kakvi su u vezama, je li težak put do njihovog srca i što od očekivati od ovih ljudi?

18. rođendan [HOROSKOP] Znakovi zodijaka koji uvijek zaboravljaju rođendane – ova 4 nikad ne čestitaju

Ukoliko imaš prijateljicu ili prijatelja u znaku Škorpiona, prava si sretnica. Možda su ti se na početku vašeg prijateljstva tvoja frendica ili frend činili pomalo hladno i distancirano, no to je jednostavno tako. Škorpioni imaju tu jednu kočnicu i ne otvaraju se odmah na prvu pred nepoznatim ljudima, već vole ispitati teren.

No, jednom kad te puste u svoj život, shvatiš koliko su to odlični ljudi. Njima možeš izblebetati sve svoje tajne i probleme i znati da ih nikad nikome neće ispričati, jer su odani i lojalni onima koje vole. Ako si loše volje, ni ne pokušavaj to sakrivati. S obzirom da su duboko intuitivni, pitat će te što nije u redu s tobom i inzistirati do kraja, dok ne saznaju što te muči. Onda će ti udijeliti dobar savjet, jer su po prirodi psiholozi i ako te netko gnjavi, uvijek će stati u tvoju obranu. Ne zaboravimo niti njihov odličan smisao za humor, smijat ćete se zajedno njihovim britkim dosjetkama i pošalicama i u najcrnjim vremenima.

Ukoliko si se pak zatreskala u kakvog Škorpiona, nije niti čudo. Jednostavno horoskop im je takav, zgodni su, zrače nekim magnetizmom i ti si jednostavno pala na to. Naravno, sad bi htjela znati malo više o tom frajeru koji ti se sviđa. E pa Škorpioni vole strastveno i vatreno. Kao što su odani prijatelji, tako su i odani u vezi, no isto traže zauzvrat. Iako pomalo ljubomorni, napravit će sve za svoju bolju polovicu. Samo im nemoj raditi ništa ružno iza leđa, jer pamte dugo i osvetu će ti servirati hladnu.

Kao i ostalih 11 znakova Zodijaka, tako i naši dragi Škorpioni imaju svoje dobre i loše strane. S njima kliknete na prvu ili ne kliknete nikad. Nemojte im zaboraviti čestitati rođendan i pokažite im da mislite na njih. Mali savjet: ukoliko tvoj Škorpion voli čitati knjige, pokloni mu neki krimić ili ukoliko tvoj frendica Škorpionka voli make-up, odaberi primjerice lak za nokte ili paletu sjenila intenzivnijih boja.

Slavlje [HOROSKOP] Horoskopski znakovi s najviše sreće – 5 njih kojima baš sve ide od ruke

Horoskop znakovi zodijaka škorpion osobine

Još vijesti