18. rođendan

Ne rade to oni namjerno tebi, jednostavno se ne mogu sjetiti tuđih rođendana i zapamtiti datume. Rođeni u ova 4 znaka nikako da zapamte kada je nekome rođendan i da čestitaju na vrijeme.

Od njih ćeš najvjerojatnije čestitku za rođendan dobiti nekoliko mjeseci kasnije. Baš i nisu dobri u pamćenju datuma i važnih događaja, zbog čega su nekada u prilično neugodnim situacijama. Iako ne rade to namjerno, svejedno nije baš lijepo kada ti netko tko ti je blizak, uvijek zaboravi rođendan. Koliko god da teško zapamtiti datume, kada su u pitanju rođendani bliskih ljudi, trebali bi si napraviti neke podsjetnike. To se posebno odnosi na ova 4 znaka.

OVAN
Na Ovnove se rijetko možeš osloniti da će nešto zapamtiti ili da će neki plan koji ste napravili stvarno i biti realiziran. Oni su znak koji živi u trenutku i koji se ne zamara time što je sutra, a što preksutra – vidjet će kad taj dan dođe. Zbog takvog stava zaborave i na rođendane. Nekada su malo previše spontani, a ovo je samo jedan od primjera.

BLIZANCI
U glavi Blizanaca je apsolutni kaos. Uvijek im je u glavi milijun stvari i to u svakom trenutku. Za njihov mozak nema odmora! Nije ni čudo da zaborave kada tko ima rođendan. Previše su razbacani na sve strane jer žele sve odjednom napraviti i onda ništa niti ne završe i naljute ljude oko sebe jer ispada kao da im nije stalo.

Slavlje [HOROSKOP] Horoskopski znakovi s najviše sreće – 5 njih kojima baš sve ide od ruke

JARAC
Mali detalji i Jarac ne idu zajedno. Stvari poput datuma i sitnih informacija koje im govore ljudi kroz jedno uhu uđu, kroz drugo izađu. Niti se ne trude zapamtiti bilo što! Možeš ih pitati što su jeli za doručak i nikada neće biti odmah 100% sigurni, morat će dobro promisliti. Treba im podsjetnik svako toliko da ti se rođendan približava i onda su veće šanse da će se sjetiti.

VODENJAK
Vodenjaci se ne zamaraju s ničim što im se ne čini jako bitno. Iako tvoj rođendan je bitan, Vodenjacima je to samo još jedna od informacija. Nisu niti svjesni koliko takvim ponašanjem mogu povrijediti osobu. Međutim, kada skuže da su pogriješili i da su ti zaboravili rođendan, spremni su napraviti doslovno SVE da ti se iskupe.

Jeffery Dahmer i Ted Bundy [HOROSKOP] Znakovi zodijaka u kojima se rađaju serijske ubojice – 4 njih koji se STALNO ponavljaju

Horoskop znakovi zodijaka zabava zaboravljivi zaborave rođendan

Još vijesti