Slika nije pronađena

Neki su za duge i ozbiljne veze, drugi su više za kraće i samo za zabavu. I jedni i drugi nekada završe u casual vezama, nekada namjerno, a nekada i slučajno. Ovi znakovi zodijaka ipak nekako najčešće završe baš u takvim odnosima.

Njima baš i ne ide u ljubavi. Nekim su znakovima casual veze koje ne vode nigdje u redu i to je ono što zapravo i traže, drugima nisu. Ovi znakovi uvijek nekako završe baš u takvim vezama, htjeli oni to ili ne. Iako bi neki od njih napokon ozbiljnu vezu, suđeno im je da još ipak koji put završe u ovakvima koje ne vode nigdje. Evo koji su to znakovi.

RIBE
Ribe i njihova romantična očekivanja nikako da budu ispunjena. Zaglave u vezama koje ne idu nigdje, a kojima daju sve od sebe. Imaju strpljenja i nadaju se da će se stvari promijeniti pa ostaju u takvim vezama dok ne shvate da ipak ništa od toga. I onda kada taman pomisle da su upoznale princa na bijelom konju, dogodi im se opet ista stvar.

RAK
Rak ne bi nikada namjerno završio u casual vezu, ali mu se to često sasvim slučajno dogodi. To im se događa jer se zaljube u osobe koje ni same nisu sigurne što žele, a Rakovi im žele dati šansu. I onda se ispostavi da je sve one 'ne znam još što smo' ili 'vidjet ćemo s vremenom' završe kao ništa. Ovaj se znak brzo veže za ljude i pravit će se da je u ozbiljnoj vezi iako realno još niste niti definirali što ste. I onda završe povrijeđeni.

Zagrljaj [HOROSKOP] Znakovi zodijaka koji su priljepci: Kad te jednom ova 4 dohvate, ne puštaju

STRIJELAC
Sa Strijelcima je druga priča. Oni su onaj tip ljudi koji su uvijek za avanture i za njih su casual veze ono što žele. Ne žele se vezati za nikoga i niti ne pokušavaju biti u ozbiljnoj vezi jer znaju da to nije za njih. Samo nekada imaju problem ako dovoljno jasno ne daju do znanja što žele pa drugima slome srce.

VAGA
Vaga jako želi onu pravu, ozbiljnu i čvrstu vezu koju ništa neće uspjeti poljuljati. Pa ipak, i više nego što žele priznati završe u casual vezama. Uvijek se nadaju da će osoba promijeniti mišljenje i zato ulaze u takve veze. Misle da ako pokažu koliko su super, s vremenom će veza postati ozbiljnija. Ali to ne završi baš tako.

BLIZANCI
Blizanci su otvoreni za sve! Mogu biti i u ozbiljnoj vezi i onoj malo manje ozbiljnoj, sve ovisi o tome koliko im se netko svidio. Pa ipak, češće je slučaj da završe u casual vezama. Baš onda kada im se netko jako svidi i pomisle da je to to, ispadne da ta osoba ne želi njih na isti način. Jednom će upoznati nekoga s kim će biti na istoj valnoj duljini, samo će možda potrajati pronalazak te osobe.

BIK
Bikovi neće namjerno završiti u casual vezama, ali će ih njihova tvrdoglavost sabotirati i uvaliti u takvu vezu. Kada im se netko svidi, Bik neće samo tako lako pustiti. Pristat će na manje od onoga što zaslužuje i završiti u casual vezi, iako ju ne želi, ali toliko jako želi tu osobu da ne pušta.

Zgodna djevojka [HOROSKOP] Što te čini neodoljivom drugima po tome kada si rođena?

Horoskop znakovi zodijaka casual veza ljubav

Još vijesti