Zagrljaj

Kada su u vezi, kao da se uhvate za partnera i ne puštaju. Ne znaju biti sami i ne vole biti sami. Iako na početku ovo može biti slatko, s vremenom ipak postane too much. Postoje znakovi zodijaka koji su po takvom ponašanju dobro poznati.

Iako će na prvu 'priljepak' zvučati kao nešto loše, veza s ljudima koji su ovakvi ima i svoje dobre strane. Koliko se god prilijepili za partnera i ponekad ga malo gušili svojom potrebom za konstantnom pažnjom, ovi su znakovi zodijak istovremeno super partneri jer su spremni za vezu dati itekako puno. Trudit će se više i pokušavati riješiti probleme koji se pojave, a neće samo odustati. Biti priljepak ima i svoje loše i dobre strane, a ovo su znakovi zodijaka s kojima u vezi možeš očekivati takvo ponašanje.

Slika nije pronađena [HOROSKOP] Rođeni u ova 4 znaka će u lipnju upoznati nekog posebnog

RAK
Rakovi su brižna bića, a nekada to pokazuju na pogrešan način, tako da partnera ne puštaju na miru. Iako oni nemaju loše namjere, partner to neće uvijek tako doživjeti. Zbog toga se mogu u vezi činiti napornima. Rakovi su uvjereni da je njihov zadatak učiniti da se svi osjećaju dobro i da znaju da netko brine o njima, da je nekome stalo. Zato nemoj ovakvo njihovo ponašanje doživljavati kao manu, nego zapravo kao kompliment.

BLIZANCI
Kada treba donesti odluku ili nešto napraviti, Blizanci to ne žele napraviti sami jer ne žele nekome nametati svoj odabir pa da onda ta osoba bude nezadovoljna. O svemu žele pričati. Satima. Razvući sve i u najmanje detalje i o svakom prodiskutirati. To se drugima može činiti kao da pretjeruju i dramatiziraju, a Blizanci zapravo samo žele da svima budu ugodno. I zbog toga se mogu povremeno činiti kao priljepci, jer će se javiti 100 puta u danu.

Zgodna djevojka [HOROSKOP] Što te čini neodoljivom drugima po tome kada si rođena?

RIBE
Ribe vide probleme gdje ih nema. I onda ih žele riješiti. Što bude problem jer nitko drugi osim njih niti ne shvaća da postoji problem. Tako onda počinju 'opsjedati' partnera i navaljuju da se moraju hitno vidjeti ili hitno pričati. Iako imaju dobre namjere, njihov to partner neće tako doživjeti.

VAGA
Iako su Vage dosta samostalne, kada su u vezi vole non stop biti s tom osobom, jer ju jednostavno vole i žele provesti što više vremena u njihovom društvu. Ako se već ne stignu vidjeti, onda se žele dopisivati od 0 do 24. Iskazuju ljubav na ovaj način. Nije im problem staviti svoje potrebe na čekanje ili odgoditi neki drugi dogovor, sve samo da se vide s partnerom.

Horoskop znakovi zodijaka zabava priljepci veza

Još vijesti