Cura sa stavom

Svi imamo i one lošije strane, neke osobine na koje nismo ponosni i na kojima radimo. Svaki znak zodijaka ima jednu posebno lošu osobinu, toksičnu, koja se izdvaja. Možda ti ovo otvori oči i otkrije na čemu na sebi moraš raditi.

Svaka osoba, koliko god da je dobra i draga, ima i svoju tamnu stranu. Svi imamo neke ružne osobine na koje nismo baš ponosni, a koje posebno izlaze na svjetlo dana kada smo ljuti, razočarani ili povrijeđeni. Tada naša toksičnost više nego inače dolazi do izražaja. Kod nekih pak ove osobine dolaze do izražaja i bez obzira na trenutak i kako se osjećaju – uvijek su tu negdje. Zbog te osobine možeš izgubiti drage ljude, zato joj nemoj pustiti da te preplavi. Evo koja je to toksična osobina svakog od znakova.

OVAN – ljubomoran
Svi smo nekada malo ljubomorni, ali kod Ovna je ova osobina posebno izražena. I na najmanje sitnice, a često i bez razloga, imaju ispade ljubomore.

BIK – nestrpljiv
Bikova nestrpljivost nije ugodna. Izludit će sve oko sebe zato što nema ni malo strpljenja. Kod njega sve mora biti sada odmah, jer si je on tako zamislio – ili će doći do svađe i problema.

BLIZANCI – površni
Kod prosuđivanja drugih, prevlada njihova površnost. Stavljat će fokus na izgled, a ne na to kakva je netko osoba. Zbog toga završe u lošim vezama i prijateljstvima koja ne traju.

RAK – posesivan
Ako je nešto njegovo, onda je to NJEGOVO. Rakova posesivnost prelazi sve granice normale i ljudi ga zbog toga nekada mogu čudno gledati.

LAV – misli da je najbitniji na svijetu
Puni sebe. Lavovi su pravi egocentrici. Uvjereni su da se svijet okreće oko njih i da sve mora biti kako oni žele. Ne dopuštaju drugima da ni na trenutak stanu ispod svjetla reflektora jer po Lavovima, to je mjesto samo njihovo.

Cura i dečko [HOROSKOP] Koji ti je najveći strah kada si u vezi?

DJEVICA – kritizira sve oko sebe
Nema dlake na jeziku! Djevica je najkritičniji znak i ne suspreže se da kaže svoje mišljenje. Barem s njom znaš da je uvijek iskrena, ali nekada svojim komentarima povrijedi ljude oko sebe.

VAGA – lako odustaje
Ako se treba malo potruditi, Vaga odustaje. Ako nešto ne ide kako su zamislili, Vaga odustaje. Od svega će lako odustati i potreban im je neki i najmanji razlog. Osim što ovako štete sebi, nekada iznerviraju i druge.

ŠKORPION – podmukao
Nema lijepog načina za ovo reći. Škorpioni mogu biti jako neugodne osobe. Kada ih se naljuti i izađe njihova ružna strana, spašavaj se tko može! Bacaju otrovne strelice s odličnom preciznošću i povrijedit će te bez i da trepnu.

STRIJELAC – bezobrazan
Strijelci ponekad znaju biti bezobrazni, čini se kao da nemaju takta. Ne razmišljaju prije nego što nešto kažu i nemaju filtera. Reći će najružnije stvari kao da govore o vremenu, kao da je to nešto normalno.

JARAC – nema milosti
Jarca kada povrijediš ili naljutiš, spremi se vidjeti njegovu najgoru stranu. Ovaj znak nema milosti prema ljudima koji mu stanu na žulj. Mogu biti posebno opaki kada to žele.

VODENJAK – eksplozivna narav
Sve je dobro – i onda odjednom više ništa nije dobro. To je Vodenjak. Potrebna je sekunda da promijeni raspoloženje i da burno reagira na neku sitnicu. Ne zna obuzdati svoju eksplozivnu narav i nekada se zbog nje stavi u jako neugodne situacije.

RIBE – ekstremno lijene
Ribe su pravi ljenivci. Iako ovo ne zvuči kao tako loša osobina, zapravo može biti dosta grozna. Otkazuju dogovore u zadnji tren, lažu da se izvuku iz obaveza…uvijek će pronaći način kako podignuti svoju lijenost na višu razinu.

Teretana Fitness horoskop: Evo što koji znak mora napraviti ako želi dovesti tijelo u formu i otopiti masne naslage

Horoskop znakovi zodijaka zabava toksična osobina ružna osobina mana najgora osobina

Još vijesti