Kylie Jenner u privatnom avionu

Ako vjeruješ u astrologiju i nalaziš se na ovoj listi, možda te to samo dodatno motivira da ove godine kreneš u neke nove pothvate. Pronaći posao, odigrati lutriju ili krenuti snimati za društvene mreže – tko zna gdje te čeka tvoje bogatstvo!

Sanjaš o tome da postaneš bogata? Možda je 2024. godina kada će ti se to ostvariti. Neki horoskopski znakovi ove godine imaju sve preduvjete da se obogate. Zvijezde su im naklonjene i samo se moraju trgnuti i odraditi svoj dio posla. Ne možeš sjediti doma na kauču i očekivati da je to to. Ako uložiš truda, on bi se itekako mogao isplatiti, ali i ti moraš odraditi svoj dio kako bi se ovo ostvarilo.

2024. godina [HOROSKOP] Koji će ti biti najsretniji datum u 2024. godini?

Astrolog Letao Wang je za Bustle otkrio koja se to tri znaka imaju itekako šanse obogatiti ove godine. Sve je to zbog položaja planeta koji će im ove godine u financijskom smislu biti naklonjeni. Ti su znakovi..

 

 

BIK
Nije bez razloga Bik prvi na list. Po ovom astrologu, Biku bi se stvari najviše mogle okrenuti nabolje. Jupiter će se preseliti u drugu kuću, koja reprezentira novac, financije i talent – ono zbog čega je ovo posebno je jer se događa jednom u 12 godina. Dakle, ova godina je ta! Dobit će različite mogućnosti i samo trebaju imati hrabrosti iskoristiti ih.

DJEVICA
I Djevici se smiješi sreća na financijskom polju. Ako ćeš raditi i truditi se, to će se i isplatiti. U kojem smislu bi se mogla potruditi da ovo ostvariš? Možeš primjerice krenuti u lov za što boljim ljetnim poslom i ohrabriti se da se okušaš u nečemu izvan svoje zone komfora.

 

 

ŠKORPION
Zadnji na listi, ali ne i manje sretan je Škorpion. Njemu bi se mogao dogoditi neočekivan priljev novaca. To ne znači da se ne trebaš truditi i tražiti si neke manje posliće koje stigneš raditi primjerice na praznicima. Možda slučajno u second handu pronađeš dizajnerski komad za malo novaca koji ćeš moći prodati za puno puno više! Tko zna!

[HOROSKOP] Kakva je maturalna haljina idealna za tebe s obzirom na tvoj znak zodijaka? Svečana haljina OVAN – s otvorenim leđima BIK – zlatna šljokičasta haljina +9 BLIZANCI – kombinezon

Horoskop znakovi zodijaka astrologija obogatiti ove godine 2024. godine tri znaka postati bogati šanse za bogatstvo

Još vijesti