2

Vjerojatno ste se do sada susreli s onom vrstom dečki koji neprestano ponavljaju kako ne mogu pronaći curu, a razlog tome je što su 'dobri i neiskvareni' – promislite dva puta prije nego mu povjerujete.

Sudeći po iskustvima mnogih djevojaka, pokazalo se da takvi dečki uglavnom ispadnu sušta suprotnost onome kako se predstavljaju. Fini, dobri, pristojni i slatkorječivi, a kada otkriju pravo lice, curke ostaju zatečene i u suzama.

Kako bi vas poštedjeli susreta s tim zakamufliranim, narcisoidnim tipovima, donosimo vam 6 znakova pomoću kojih možete raskrinkati 'finog dečka' – on je zapravo obični glumac!

#Cure ga doživljavaju kao prijatelja
Ako neki dečko previše cvili oko ovoga i prečesto mu se događaju ovakve situacije, tu nešto smrdi. Svakome se može dogoditi da odjednom razvije dublje osjećaje prema frendu/frendici, ali ako se to stalno ponavlja, onda je problem u toj osobi. Ako je netko tvoj prijatelj i dobar je prema tebi, znači da te voli i cijeni kao prijatelja, a ne nužno da gaji ozbiljnije osjećaje.

#Nikada ne preuzima odgovornost

Što god da se dogodi – on nije kriv. Ako mu nije uspjelo s nekoliko cura, reći će da je to zato što su one izbirljive, umišljene ili vole zločeste dečke; problem nikako nije u njemu ili samo u činjenici da joj se jednostavno nije svidio na taj način. Njemu je teško prihvatiti spoznaju da se nekome nije svidio; uvijek traži 'dublje razloge' za odbijanje.

#Smeta mu puno stvari kada su u pitanju djevojke
Ako se ne žali na ljubavne neuspjehe, onda će vjerojatno komentirati kako su djevojke danas izbirljive, prečesto izlaze, previše piju, prejako se šminkaju, prečesto izmjenjuju dečke.. Sve u svemu zvuči kao staro gunđalo – a sve samo zato jer mu se stvari do sada nisu posložile onako kako je zamislio; pa kome jesu?

#Bolji je od svih

Ne samo da je bolji od cijelog muškog roda nego i od dobrog ljepšeg spola – bez brige, neće propustiti spomenuti to. Kad god bude u prilici, ispričat će neku priču iz koje će se izvući zaključak kako je on jadan, dobar i pošten, a netko ga je preveslao. Usta moja hvalite me kada nitko drugi neće!

#Ljuti se kada nije po njegovom

Svi smo prošli tu fazu, ali i ostavili ju daleko iza sebe u trenutku kada smo napunili sedam godina. E pa ima nekih koji nisu! Kada nije po njegovu, on se ljuti, gunđa i ponaša kao uvrijeđena gospođica. Nije to zato jer je osjetljiv ili jer si povrijedila njegove osjećaje nego jer je razmažen! Odrasla osoba mora znati prihvatiti da većina stvari u životu neće ispasti onako kako ih zamišljamo u početku.

#Ružno govori o bivšim djevojkama
Svi smo prekinuli, bili ljuti i povrijeđeni pa čak i bijesni. U takvim situacijama normalno je 'istresti se' po bivšem partneru, ali to ćemo učiniti pred frendicom, sestrom ili nekom bliskom osobom. Jednom kada prebolimo prekid, nije lijepo ići okolo i tračati svog bivšeg partnera jer to više govori o tebi nego o njemu. Zato ako čuješ da iznosi prljavo rublje, imaj na umu da će možda jednog dana tako pričati i o tebi.

Izvor: Gurl.com
I.N.


DobricaGlumacZnakovi

Komentari

09.09.2014.

Ovo je*beno slici na mene jeli problem u meni ili clanku?

09.09.2014.

hm... bojim se da ovaj članak previše generalizira... ima istine, naravno, ali nisu svi dečki takvi. Ne treba ovaj članak uzimati zdravo za gotovo jer nisu svi dečki isti :) neki imaju možd aneki od ovih "simptoma", ali to je uzrok baš zbog toga jer nemaju sreće, jer ne izgledaju "lijepo" ili je invalid ili nesto trece (mada je svaki dečko i momak lijep na svoj način) i nijedna ga baš zbog toga ne želi. A opet, na kraju, svaki lonac ima svoj poklopac koji se spoje jednom kad-tad :)

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.476
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!