U Kardashian Jenner obitelji nekako se čini da je Kim ta koja je glavna sestra. Ona je uvijek u centru pozornosti više od ostalih, najviše se o njoj priča. Jedina koja je povremeno pretekne je Kylie, ali rijetko kada Kourtney.

Važan dio 'posla' ovih reality zvijezda je pojavljivanje na raznim događanjima i hodanje crvenim tepihom. Bile su do sada sestre Kardashian pozvane na različita događanja, pa čak i Met Galu, gdje su izdominirale outfitima, ali nikada do sada još niti jedna nije bila na crvenom tepihu dodjele nagrada Oscar. Do sada!

Slika nije pronađena Ljudi s Balkana oduševljeni: Kardashianka zaplesala na hit pjesmu s ovog prostora

Kourtney Kardashian je prva iz ove obitelji koja je u tome uspjela, piše Jutarnji list. Crveni tepih Oscara je jedno od najprestižnijih događanja u Hollywoodu i nije lako samo tako doći do njega.

 

 

Iako su bile do sada na after partyjima, nikada na glavnom događanju i njegovom crvenom tepihu. Ove je godine Kourtney prošetala i ovim crvenim tepihom i to sa svojim zaručnikom Travisom Barkerom, koji je na Oscarima nastupao. Bila je oličenje elegancije. Ali ne bi njih dvoje bili oni da se nisu strastveno poljubili.

 

 

Kourtney je mnogima najdraža od sestara iz ove obitelji jer se čini najprizemljenije i najmanje plastično.

Slika nije pronađena Mnogi hejtaju Kourtney zbog stvari koje dopušta svojoj kćeri – 'Ona je dijete, pusti je da bude dijete'

Kourtney Kardashian oscari 2022 oscars crveni tepih

Još vijesti