6

Oduvijek smo se pitali zašto dobre cure 'padaju' na loše dečke. Nismo bili sigurni je li to zbog njihovog 'macho' stava ili je u pitanju nešto drugo. Sada konačno imamo odgovor...

Zločesti dečki i dobre cure uvijek su idealna kombinacija za neki romantični film. On je bitanga, nepopravljiv, ženskaroš i problematičan, a ona je iz kulturne obitelji, dobra u školi i poslušna. Naravno oni se zaljube, on se promijeni i žive sretno do kraja života.

Osim što je takav scenarij poslužio u mnogim filmovima, ista situacija se često ponavlja i u stvarnom životu, samo što se loši dečki uglavnom ne mijenjaju. Sigurno ste nekada sebi postavile pitanje o tome zašto vas privlače loši momci, a ni same niste znale odgovor.

No, sada konačno znamo- vrijeme je da otkrijete zašto dobre cure padaju na zločeste dečke:

Ona ga želi `popraviti`
Mnoge cure dolaze iz obitelji gdje je otac bio emocionalno rezerviran. To se može dogoditi kada se roditelji razvedu te otac ne može često viđati kćer ili ako je otac prisutan fizički, ali ne psihički i emocionalno. U takvoj situaciji cure pokušavaju rekonstruirati taj odnos s dečkom te će pokušati dečka `popraviti` i ispraviti. Ona želi donijeti nove emocije u njegov život i želi da joj to pokaže.
Žele nekog poznatog uza se

Kada kažemo da cura želi nekog `poznatog` uz sebe tada mislimo da želi nekog sličnoga kao s kim je odrasla. Uglavnom se ponovno radi o ocu. Ako je njen otac bio `zločesti dečko` i totalna katastrofa od muža tada će djevojka tražiti nekog emocionalno sličnog svome ocu.
Ona želi nešto potpuno novo

Kada se cura fokusira na zločestog dečka tada to može značiti da želi nešto sasvim novo u svom životu. Želi da joj život bude kaotičniji te misli, budući da je uvijek bila `dobrica` da će je to izvući iz te etikete koju je `prikeljila` sama sebi. Djevojke uglavnom žele doživjeti neku avanturu kroz loše dečke, a opet ne shvaćaju da će se ono što je bilo avanturističko ubrzo pretvoriti u nešto vrlo destruktivno i stresno.
Želi ga spasiti
Posljednje što `goni` dobru curu da bude s lošim dečkom je to što ona misli da  može spasiti njegovu `zločestu` dušu. U stvarnosti se ne može promijeniti nečija osobnost osim ako ta osoba prepozna problem i smatra da se treba promijeniti te samim time vezu učiniti zdravijom.Cure, volite li vi zločeste dečke?


Izvor: yourtango.com

I.P.


Pročitajte još:

KVIZ: Zloćko ili dobrica- koji tip dečka je za tebe?

Dobrica ili glumac- znakovi po kojima ćeš skužiti kakav je zapravo!

Dobrica ili zločesti dečko? Evo što cure biraju

loši dečkizločesti dečkidobre curedečki

Komentari

Am13cv

Am13cv

04.11.2015.

tko je ovaj zgodan lik na prvom gifu?!

04.11.2015.

Heheheh, živa istina, totalno se prepoznajem u ovome. xD lol

05.11.2015.

A vidi onog predzadnjeg *___*

05.11.2015.

@Am13cv eh on ti je jedan lik koji je umro 2004. sa 80 godina. :D
Marlon Brando, inače. :D

05.11.2015.

Istina,a vise su smorili sa tim filmovima,kao ona je dobra devojka,odlican djak a on je neki klosar i onda se zaljube i on se promeni.Sve su kopije Tri metra iznad neba

Am13cv

Am13cv

05.11.2015.

a ziher hahhhahah

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.516
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!