Slika nije pronađena

Živimo u svijetu predrasuda, a one su tu da se razbiju; tako djevojke uglavnom smatraju da mogu skroz promijeniti `zločestog dečka`, a isto tako misle da su 'dobrice' dosadnjikavi, ali evo istine: nisu.

No, bez obzira na to, prijateljski savjet glasi: za manje nevolje i drame u svom životu, odaberite `dobrog dečka`. Najveća predrasuda o njima je valjda da nisu dovoljno uzbudljivi ili zabavni što je skroz krivo jer ako je netko dobar, ljubazan i kulturan ne znači mahom da je dosadan i očajan.

Što smo starije to više cijenimo `dobre momke` jer shvaćamo da zaslužujemo najbolje, a ne nekog sebičnjaka koji ljubi svoju sliku više nego nas. Upravo zbog toga valja razbiti ovih 6 stereotipa koje cure imaju o `dobrim dečkima`:

`Dobri dečki imaju neki skriveni motiv za svoje ponašanje`

Neki `zločesti dečki` koji obuku svoje `dobrica` odijelo vjerojatno imaju skriveni motiv za svoje ponašanje (što je uglavnom seks i slične stvari), ali generalno dobri dečki nemaju nikakav motiv. Oni su jednostavno takvi i mama ih je dobro i kulturno odgojila. Osim toga, oni znaju što je dobro za njih, ali i za druge. Nažalost, takvi dečki nailaze na predrasude tog tipa pa zato mnoge cure odustanu od `dobrog dečka` jer misle da lažu.


`Dobri dečki su uglavnom gej`

Tu se radi o totalno iskrivljenoj perspektivi jer se smatra da su samo `zločesti dečki` pravi muškarci pa je svaki dobar kao `gej` jer je prema mišljenju stereotipnih ljudi da je nemoguće da je dečko valjda dobar prema djevojci. Vrlo glup pristup i razmišljanje, ali realno, s tim se svakodnevno `dobri dečki` susreću. Stoga, djevojke, upamtite: imate šanse kod `dobrog dečka` jer on ne mora biti gej i dečko koji se ponaša lijepo prema curi nije automatski gej.


`Dobri momci su bolji prijatelji nego dečki`

Stalno možemo čuti dečke kako govore da ako su preljubazni i dobri prema djevojci da odmah ulaze u `frendovsku zonu` iz koje se vrlo teško izvuku jer je ona poput živog pijeska. `Dobri dečki` će uglavnom slušati probleme kroz koje prolaze djevojke kada im se žale i tu su da ih utješe, ali to ne znači da su zato bolji prijatelji nego dečki. Oni su samo kulturno odgojeni i skloni pomoći drugima, a ne se ponašati bezobzirno kao neki `zločesti dečki`.


`Dobri dečki nisu strastveni`

Neke cure misle da ako započnu petljati s `dobrim dečkom` da oni nisu nikako strastveni kada je o ljubavi, ljubljenju i nekim intimnijim stvarima riječ. No, ovo se ne mora odnositi isključivo na intimu, nego općenito. Misle da ne pokazuju tu svoju strastvenu stranu što je vrlo ukorijenjen stereotip i naravno totalna glupost. `Dobri dečki` su itekako strastveni samo što to sigurno ne pokazuju jako javno nego čekaju neki privatniji trenutak.`Oni su nisu zabavni i skroz su dosadni`

Nikada nije dobro generalizirati, ali nije nam jasno zašto djevojke misle da će se više zabaviti sa `zločestim dečkom`? Ono što se s njim može dogoditi jest upadanje u nevolju, a `dobri dečki` su zabavni samo što se ne upuštaju u neke riskantne i potencijalno opasne stvari niti se dovode u takve situacije. `Dobri dečki` su jako zabavni i to valja zapamtiti, a ako su k tome sramežljivi, treba pričekati neko vrijeme da se skroz pokažu u pravom svjetlu.


`Dobri dečki će trpjeti sve i svašta u vezi: od zavlačenja pa do igrica toplo-hladno`

Dobro je zapamtiti da kada je netko dobar nije ujedno i budala. Ne postoji razlog zašto bi `dobar dečko` trpio loše ponašanje od djevojke koja mu se sviđa s kojom želi imati vezu. Igre toplo-hladno i zavlačenje je nešto što cure prolaze kada se zapale za `zločestog dečka` pa su valjda navikle da je takav odnos normalan, ali evo jedne vijesti: to nije normalno. `Dobri dečki` jesu dobri, ali i oni imaju svoje granice i nitko ih ne bi trebao iskorištavati.


Dečki dobrice Zločesti dečki dobri dečki

Još vijesti